Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egyértelmű jeleket adjak a pasinak, hogy oda jöjjön hozzám? 15L
Miért nem értik meg a nők, hogy a férfiak nem értenek az idióta jelekből?!
Jelezhetsz bárhogy, vagy nem érti meg, vagy 2 értelmű a jeled, vagy nem meri magára venni, ugyan is tele van a média azzal, hogy ha nem vagy elég izmos nem kellesz senkinek, ha nem vagy elég magas nem kellesz senkinek ha nem vagy elég gazdag és jóképű nem kellesz senkinek, ezek után legyen az embernek kedve meg bátorsága egy félreérthető jel után odamenni valakihez, hát köszi, miközben a nők nem csinálnak semmit csak várják a sült galambot, mondhatom sportszerű, igen....
22f
És még te köszönnéd meg, ha "nem írnának ismerkedős jelleggel" :-DD
Menten berosálok!
micsoda vita bontakozott itt kia semmiségen..XD
nos kérdező, hogyj kapj normális választ is:
nkm pl az már jó pont, jel, ha pl szemezünk, és közben mosolyogsz, sejtelmesen lesütöd a fejed, zavarba jössz, vagy akár kacsintasz egyet..:D :;)
ha iyleneket produkálnál nekem, bár sztem elég lesz egyetlen jel is legalább is nekem elégvolna, hogy odamenjek hozzád :D
bérmiylen indokkal...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!