Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál rám a szerelem? 19 vagyok és mwg nem volt egy barátom sem
19 évesen még nem volt kapcsolatom már nagyon vágyok rá pedig.
A velem egykoruaknak már egy biztosan volt.
Sportos alkatom van, szeretek futni és utazni,kirándulni.
Nem cigizek, nem nagyon iszok alkoholt, nem sminkelem magam, nem teszem ki amim van. Stb
Oh de ha nagyon vágysz kapcsolatra akkor lépéseket kell tenned az ügy érdekében
Az ismerkedést el kell kezdeni, aztán ki tudja mi lesz. Ha nem jön össze, ne csüggedj, előbb-utóbb összejön:)
Fontos hogy ne csak azért legyél együtt valakivel mert elérhető számodra, és kapcsolatot keresel, hanem azért mert tényleg tetszik és akarsz tőle, pont tőle valamit
Ne légy szerelembe szerelmes
Pedig lehet hogy kikéne tenni valamit , különben nem veszik észre mert azt figyelik , hogy a másiknak ki van rakva n a akkor a kettő közül jó hogy nem rád koncentrálnak, hanem arra aki kirakta a dolgokat....
- Vaahogy fel kell hívnod magadra a figyelmet és most nem arra gondolok, hogy egy üres teremben fingd el magad h mindenki odafigyeljen, hanem vegyél fel vm kis rojtos mini farmer nacit, vizespóló, fekete rúzs, , ÉS odaállsz a faszi elé és emreven belemondod a szemébe, hogy "Hello" aztán a kacsintasz egyet és ledobod a csizmád és felpattantok a srác motorjára és elmentek az elhagyatott bányatóhoz, ha nincs a környéketeken bányató akkor bármilyen elhagyatott környék megfogja tenni.... a többit privátban kifejtem ah godnolod.
"Miért nem talál rám a szerelem?"
mert a szerelem az nem csak úgy rád talál, hogy ülsz és elvársz. Neked is kell érte tenni, nyitottnak és érdekléődőnek lenni. Plusz ha jön valaki, de nem egyeztek 100%ig, ne utasítsd el azonnal.
Egyszerű, mi?
Az utolsó mondatodra megjegyzés: szerintem jó ha igaz rád amit írtál, nekem tetszik ha valaki ilyen.
De igazuk van a többieknek, hogy neked is tenned kell érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!