Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem volt barátom :/ Tanácsok?lent több
Azért akarj barátot, mert akarsz egy bizonyos fiút, ne azért akarj barátot, mert a többieknek is van. :D
Nem gáz, hogy nem volt még.. (nekem se, egy csomó barátnőmnek se)
Inkább az, mintsem, hogy átment rajtad a fél suli.
Viszont, ismerkedj sokat, és az felold. Vannak fiú barátaid? Esetleg kérdezd még az ő tanácsukat.
Vagy ha majd betöltöd a 18-at akkor legálisan (de amúgy van, aki már 16 évesen is..) tudsz társkeresőre regisztrálni.
Viszont, mint te is megemlítetted a végén, először magaddal békülj ki, szerezz önbizalmat előtte. Ha te nem szereted magad, akkor más hogy szeressen? :))
Hidd el, biztos szép vagy!
Légy picit nyitottabb, és türelmesebb. :D
Sok sikert! :))
17/l
Uhhhh.... Hát figyelj, nehéz sztori, de igazából nem olyan fontos hogy legyen. Úgy értem, minél jobban rágörcsölsz annál jobban emészted magad, és ez meg fog látszani egy idő után. Én is ugyanebben a cipőben járok, és ahogy látom a körülöttem lévőket, hálát adok az égnek hogy nekem nincs senkim. Nem olyan jó buli az, főleg a mi koronkban. :D Én elkezdtem egy küzdősportot, nekem az rengeteget segített. Lefoglalom magam, igazából nincs is időm a fiúkkal foglalkozni, hiszen azon vagyok hogy az edzéseim egyre jobbak legyenek, ezen pörgök állandóan, hogy egyre jobb és jobb legyek, valahogy a kisugárzásom is megváltozott.
Szóval szerintem foglald el magad. Jó, tudom... Karantén. De akkor meg készítsd a "nyári formád". Tudom nehéz elkezdeni, de gondolj arra hogy milyen büszkén fogod mutogatni a strandon az izmos hasad, vagy a feneked. Ha kicsit izmosabb vagy akkor a "kigyúrtabb" srácok közül is többen fel fognak rád figyelni, és voilá már lehet is miből válogatni. 😉
Előző vagyok.
Az még lemaradt, hogy soha, senki nem cikizett emiatt. Komolyan! Nem megnyugtatásként írom, tényleg így volt. Úgyhogy emiatt ne aggódj. Ha nem gyökerekkel vagy körülvéve akkor emiatt nem fognak gúnyolni
Leírtad a megoldást. Az pedig a legutolsó mondat. :)
Illetve ne azért akarj barátot, mert mindenki másnak van.
19,5 évesen ismertem meg az első páromat, tőle kaptam életem első csókját is. (Majdnem 1 éve vagyunk együtt)
Ne azért akarj valakit, hogy elmondhasd, hogy van valakid. Előbb vagy utóbb megtalál az AZ ember. Nyugi 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!