Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom haverja érdekelni kezdett, talán jobban is mint kellene. Mit tanácsoltok?
Az exem szakított velem fél év után,akivel most újra összejöttem,de addig amíg mi külön voltunk az exem haverja lépéseket tett felém, párszor beszélgettünk de csak neten. Szeptembertől februárig keresett engem az exem mert rájött hogy szeret,de én nem akartam őt látni sem. Beadtam a derekam de most pár hét után rájöttem,hogy nem vagyok szerelmes belé úgy mint régen és jobban érdekel a haverja és szerintem én is érdeklem őt,mert ő nem próbálkozik be minden lánynál (Nem legjobb haverok, bulikban szoktak együtt lógni csak). Kicsit félek nemet mondani a barátomnak mert eléggé erőszakos és amikor nem voltunk együtt folyamatosan nyomozott utánam én kivel lehetek és hol, átment zaklatásba szinte...
Szakítsak az exemmel és ha még úgy érzem akkor újra beszéljek a haverjával hátha összejön? Vagy az ciki?
Mindenképpen szakíts vele ha meg zaklat először szüleid majd rendőrség ha az sem segít.
Ha tényleg ennyire nem jó barátok próbálkozhatsz nála de egy esetleges arcon csapásra készülj fel ha az exed fülébe jut ha ilyen erőszakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!