Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok, ti mit tennétek?
Van egy fiú, akin nem tudom túl tenni magam 4 éve, egyszerűen nem tudom elfelejteni, többször próbálkoztam nála.
Van egy másik fiú, aki nagyon szimpatikus, lehet össze is tudnék vele jönni csak már előre azon agyalok, hogy a másik fiú miatt majd elhagynám, mert csak rá tudok koncentrálni.
Ti mit tennétek?
Kérdezzetek nyugodtan.
16/L
Egy fiúval, nehogy azért jöjjél már össze, hogy felejtsél!
Akkor jöjjél össze a másik sráccal, ha szereted őt. Egy olyan kapcsolat, ahol a felek nem őszintén szeretik egymást az nem egészséges egyik fél számára sem. Ráadásul, ha utána elhagynád a srácot a másikért az nagyon összetörné a barátodat.
Szerintem még fiatal vagy. Előtted az élet és előbb-utóbb elfelejted azt a fiút. Az idő begyógyítja a sebeket :D neked csak az a dolgod, hogy ne tépd fel őket újra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!