Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem olyen mint régen, mit tanácsoltok?
Sziasztok!
Barátnőmmel 1,5 éve vagyunk együtt, azonban már nem olyan a kapcsolatunk, mint régen. Igazából már nem is "tetszik" úgy a lány. Az elején nagyon szépnek találtam, ő volt a szememben a legszebb lány, de már átlagosnak sem mondanám.. Lehet bennem változott valami, vagy ő lett tényleg "csúnyább" de nem tudom miért gondolom ezt..
Ugye az elején amikor randiztunk, találkozgattunk nagyon más volt. Most, hogy együtt vagyunk pl. a haját sem "csinálja meg" amikor találkozunk csak úgy van.. mintha nem érdekelné hogyan néz ki.
Nem mondanám annyira távkapcsolatnak, mert nem lakunk messze egymástól.
Régebben mindig nagyon vártam, hogy láthassam, már nem annyira. Sőt néha van hogy jó amikor nem beszélünk, mert van hogy falra mászok a hülyeségeitól.. Szerintem beképzelt is lett, mert nagyon szépnek tartja magát (ezt mondja is), más lányokat leszól, mondja hogy ez meg az milyen csúnya, pedig szerintem tök átlagos kinézetű lányokat szól le.
De.
Amikor hosszabb ideig nem találkozunk / nem beszélünk akkor nagyon szokott hiányozni, várom, hogy minél előbb beszéljünk stb.
Lehet kicsit összevissza van ez az egész, remélem nagyjából érthető amit írtam.
Szóval mit tegyek? Mi lehet bennem a hiba? Vagy inkább azt kérdezném, hogy mit változtassak?
Köszi.
(Amúgy 18 évesek vagyunk mindketten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!