Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki hisz abban,hogy itt szerelmet talál? Végső elkeseredésében itt próbál szerencsét?
Létezhet ez? Mert ha igen, nekem is jól jönne.
Ide tényleg csak unatkozni jönnek az emberek?
En mar talaltam. Baratokat, szerelmet is. Sajnos utobbi kicsuszott a kezunkbol idovel.
Sima levelezesbol indult.
Gyerekek! Bármi lehetséges, csak akarni kell mindkét félnek!
Tudjátok, a remény hal meg utoljára! :D
Én is reménykedem hogy talàn itt talàlom meg azt a nőt akivel leélhetem az életem boldogsàgban :)
28/F
Ide nem unatkozni jönnek.
Sajnos, az az érzésem és a tapasztalatom, hogy inkább egymással szórakozni, egymást átb..ni és kihasználni jönnek.
#2 a sejtszintű enzimműködés hal meg utoljára 😆
Egyébként számtalan kapcsolatom lett itt, azzal is összefutottam aki mellett meglehet állni ugyhogy megéri keresni mindenképp!
Amikor a sejtszitű enzimműködésed leállna, akkor még van benned remény, hogy odaát jobb lesz! :D
Bár az X-akták óta tudjuk, hogy az igazság odaát van! :)
#2 vagyok.
Nem hiszek benne hogy itt szerelmet találok, viszont tudom hogy itt még nagyobb az esélye mint az összes társkereső oldalon együttvéve.
Ez pedig idevonz mint a mágnes.
Viszont próbálkoztam már itt párszor hogy tudjam: nekem itt sem terem babér
A végén itt is a kép dönt, az pedig nem kedvez
"de nem értem miért nem olyan fórumot használ, ami erre van kitalálva, pl Tinder."
Ha egyszer kipróbálnád a tindert egy átlagos fickó profiljával, mindjárt értenéd miért nem használják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!