Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki hisz abban,hogy itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki hisz abban,hogy itt szerelmet talál? Végső elkeseredésében itt próbál szerencsét?

Figyelt kérdés

Létezhet ez? Mert ha igen, nekem is jól jönne.

Ide tényleg csak unatkozni jönnek az emberek?

2021. dec. 25. 08:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Aki nem adja fel bárhol találhat,akár itt is. Van egy barátnőm,évek óta tinderezik. Több randija is volt már,de nem talált párra. Most viszont úgy tűnik mégis sikerül. Nem mindenki 10/10-es,de az igényeket us ehhez kell szabni.
2021. dec. 25. 11:17
 12/16 anonim ***** válasza:
38%
Talaltam, de nem ebben a kategoriaban. (Mondjuk, ennek orulok, mert a kategoria noi felhozatala finoman szolva is problemas.)
2021. dec. 25. 11:26
 13/16 anonim ***** válasza:
34%
Találtam már csak itt ribi csajszit is, óriásikat szexeltünk, de volt már kapcsolat is innen
2021. dec. 25. 19:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Én egyszer egy kérdést is írtam.

Van egy barátom, aki rendszeresen ír ismerkedős kérdéseket.

2021. dec. 27. 09:33
 15/16 anonim válasza:
Én is itt találtam párt, azóta szakítottunk, de ha tudsz tartalmas beszélgetést fenntartani, nem tűnsz el,érdeklődsz, nyitott vagy és találkozóra is elmész, akkor jó eséllyel ismerhetsz meg jó embereket. Csak figyelni kell és észrevenni, ha szembejön valaki fontos.
2021. dec. 27. 11:09
 16/16 anonim ***** válasza:
A gyakorin ismerkedni kb olyan mint bármelyik online társkeresőn,kivé,hogy nem látsz azonnal fotót és anonim tudsz maradni amíg akarsz. Ez utóbbinak azért van előnye. Ha két ember szimpatikus egymásnak vihetik tovább az ismerkedést más platformon,személyes találkozón,telefonon.
2021. dec. 27. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!