Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka ha pl. egy teljesen jóképű, egészséges férfi nem talál magának barátnőt, hiába szeretne meg keres is?
Egy párkapcsolathoz nem a jóképűség kell. Az max annyira jó, hogy felfigyeljenek rád. Viszont más pozitív dolgokkal is elérheted ezt. Oké, egy kirakat világban élünk, kinek mi a fontos.
Nekem inkább legyen egy átlagos, de élettel teli nőm, mint egy playmate, aki az önzőségével meg a butaságával lehoz az életről.
Elmondom, hogy nálam mi volt a visszautasításaim oka 90%-ban:
Túl hamar elkezdett nyomulni a pasi. 1 nap ismeretség után szerelmi vallomás, pitizik, hogy mennyire különleges vagyok, 2 nap után már a házasságról beszél. Sajnos ez mindenhogy gyanús és hiteltelen. Való igaz, hogy ha szerelmesek leszünk valakibe, akkor különlegesnek látjuk, de 1 nap után ilyet mondani... Érdekes.
Kérdés pl. a kora, a kommunikációs képessége,a lehetőségei. Ez utóbbi alatt értem: tanul/dolgozik, falun/városon él.Van-e baráti köre.
Lehet jóképű, egészséges, ha megszólalni nem tud, ha férfiakkal dolgozik együtt, ha falun él, ha nincs baráti köre.
A keres mit takar? Neten ismerkedik, társaságba jár?Vagy csak sóvárog, nézelődik és egy lépést sem tesz.
Egyik barátnőm ismerkedik, Tőle tudok példákat. Jóképű pasi, egészséges...ha a barátnőm nem kérdezi semmi témát nem hoz fel, tőszavakban válaszol. Többórás sétálós randi alatt nem kérdezi meg,hogy inna-e/enne-e valamit. Leteszik az autót a parkolónál, a kocsiban hagyja! a pénztárcáját,a barátnőm fizeti a parkolást.Nem kérdez, nem beszél magáról.
Következő, szintén jóképű, szintén egészséges. Pont az előző ellentéte: fellengzős, csak magáról beszél,magát tökéletesnek beállítva. Már az első randin kisebbségi érzést generál a barátnőmben hiszen anyagilag/egzisztenciálisan, párválasztás lehetőségében minden adott Nála. Elmondása szerint.
De sorolhatnám...
Maga az,hogy jól néz ki,hogy egészséges kevés, annak ellenére,hogy az utóbbinak igencsak nagy jelentősége van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!