Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bepróbálkoznál valaki olyannál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bepróbálkoznál valaki olyannál, akiről tudod, hogy van párja, de szakítás szélén állnak? Vagy inkább bölcsebb megvárni, amíg tényleg szakítanak..?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mondhatni szerelmes lettem egy srácba(egyébként nem tud róla senki, alapból kicsit rosszul fejezem ki az érzéseimet az, ha nem tudatosan teszek valamit, szóval nagyon esélyes, hogy nem is látszik, hogy én amúgy tök máshogy gondolok rá), viszont van egy aprócska probléma, mégpedig az, hogy van barátnője. Jelenleg baráti jellegű a viszony(nem közeli barátság, alapból csak pár hete ismerjük egymást). Tegnap este társasággal együtt találkoztunk, beszélgettünk, és hát izé, szóba került a barátnője(akiről eddig egyébként nem tudtam, hogy van). Ott akkor azt mondta, hogy ő szakítani akar, mert a csaj betegesen féltékeny, és már elment abba az irányba a dolog, hogy a srácnak a férfi munkatársaira is féltékeny, mondván, hogy biztos azért beszél velük, mert hát izé... Viszont nem tudom, hogy egy szakítási kísérletből mennyire lenne "inkább beszéljük meg".

Szóval ja... Kicsit bonyolult a helyzet. Én alapból nem voltam soha az a fajta lány, aki belerontana mások kapcsolatába...

2022. szept. 17. 13:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

13-as az más hogy nem tudtad de a 10-es válaszodban nem ezt írod. Ott Othelo szindromas baratnorol irsz ergo ugy jon le a valaszoloknak hogy tudtal rola. De ha nem tudtad oszinten nem erdemes se beprobalkozni se várni.

Pláne úgy ha szakitanak is esélyes hogy zaklatna téged is a volt barátnő. Azért ez neccesen hangzik.

2022. szept. 23. 21:35
 22/24 anonim ***** válasza:
47%
21-es vagyok. Az Othello szindromas exeket akik netalantan meg zaklato tipusuak azt maximum csak vica verza nagy szerelemmel lehet kibirni. Ugy lehet kibirni ha szakitas utan mikor mar tul van az illeto az exen akkor talalkoztok es mar a pasi is kigyogyult belole. Magyaran meg tud védeni az extől uriember modjara szoval, ha szükséges. És ugye jogi utra terelte már előtted a dolgokat. Egy ilyen helyzetbe levő először tisztázza ezt a helyzetet addig nem kavar bele egy köze nincsen hozzá harmadikat mert nagy károkat is tud okozni ilyen és veszélyes is. Szoval ilyen dolgoknal ketszer sot tobbszor is meg kell gondolni mert ez igy mar nem csak ido vesztegetes.
2022. szept. 23. 21:44
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

#21 Már a fő kérdésben oda van írva, hogy a kérdés kiírása előtti napon tudta meg a kérdező, hogy a srácnak barátnője van.

Idézem:

"Tegnap este társasággal együtt találkoztunk, beszélgettünk, és hát izé, szóba került a barátnője(akiről eddig egyébként nem tudtam, hogy van)"

2022. szept. 24. 09:38
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
23: Éppen ezért kellene azonnali red flag-nek lennie, hogy van barátnője, és nem azon filózni, hogy korrekt-e, ha bepróbálkozik ettől függetlenül...
2022. szept. 24. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!