Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy szakítás után, rá pár hónapra bepróbálkoztatok megint? Vagy ez már túl sok idő?
Szakítás után 1o percre újra próbálkoztam. Amikor összepakolta a cuccait akkor jöttem rá, hogy képtelen lennék nélküle élni...azóta is együtt vagyunk, már 3 éve:)
Amúgy szerintem mindig érdemes átgondolni a dolgokat. Volt egy bölcs tanárom aki azt mondta "válni akkor érdemes, ha úgy érzed egy lakatlan szigetre inkább egyedül mennél, mint vele" talán a kapcsolatokra is igaz ez. Ha van bizalom...szeretet...tisztelet...akkor hülyeségért nem érdemes dobni a múltat. De ha valamelyik nem működik ugyanúgy nem éri meg tartogatni a jelent...:-)
19-L
hát én szakítottam.rá egy napra próbáltam helyrehozni,nagyon rossz volt nélküle.de akkor már Ő nem akarta.eltelt 2hónap.felhívott,irogatott folyton keresett.újra akarta kezdeni,de akkor meg már én nem akartam.mert eszembejutott,hogy mért is szakítottam.
de több exem a szakításunk óta is próbálkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!