Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bepróbálkoznál valaki olyannál, akiről tudod, hogy van párja, de szakítás szélén állnak? Vagy inkább bölcsebb megvárni, amíg tényleg szakítanak..?
Az a helyzet, hogy mondhatni szerelmes lettem egy srácba(egyébként nem tud róla senki, alapból kicsit rosszul fejezem ki az érzéseimet az, ha nem tudatosan teszek valamit, szóval nagyon esélyes, hogy nem is látszik, hogy én amúgy tök máshogy gondolok rá), viszont van egy aprócska probléma, mégpedig az, hogy van barátnője. Jelenleg baráti jellegű a viszony(nem közeli barátság, alapból csak pár hete ismerjük egymást). Tegnap este társasággal együtt találkoztunk, beszélgettünk, és hát izé, szóba került a barátnője(akiről eddig egyébként nem tudtam, hogy van). Ott akkor azt mondta, hogy ő szakítani akar, mert a csaj betegesen féltékeny, és már elment abba az irányba a dolog, hogy a srácnak a férfi munkatársaira is féltékeny, mondván, hogy biztos azért beszél velük, mert hát izé... Viszont nem tudom, hogy egy szakítási kísérletből mennyire lenne "inkább beszéljük meg".
Szóval ja... Kicsit bonyolult a helyzet. Én alapból nem voltam soha az a fajta lány, aki belerontana mások kapcsolatába...
Felebarátod házastársát ne kívánd!
Ez annyira egyszerű mint egy pofon nem kell magyarázni. Maga a kísértés is bűn nem kell hozzá megdugni.
Amúgy csak egy kérdés a folytatáshoz? Honnan fogod tudni, hogy nem egy kapcsolatfüggő idióta aki egyik kukiról átülne szívesen egy másikra? Házhoz akarsz menni a pofonért? Érdekes
#7 Általában, aki fontolgatja a szakítást, már valamennyire feldolgozta, hogy vége lesz. Márpedig ha beszél róla olyanoknak is, akik csak pár hetes ismeretség, az ott már azért nem igen lesz békülés, meg szakítás utáni nagy bánat. Meg alapból, ha a kérdező nem ismeri a csajt látásból sem, akkor a srác tulajdonképp a barátnője nélkül bulizott(buli volt, ugye jól gondolom?). Ha én férfi lennék és valamiért menteni akarom a kapcsolatot a betegesen féltékeny barátnőmnél, akkor nem találkozgatok nélküle másokkal, ahol csaj is van. Ez már halott ügy.
De továbbra is tartom (#5 vagyok) ne kezdeményezz. Egy baráti társaság, kínos lesz, ha túl hamar teszel konkrét lépést felé. De én leginkább rá várnék, biztos, ami biztos.
12
Vannak emberek, akik szeretik hangoztatni, hogy szakítás lesz…aztán hány olyan van, hogy évek óta mondogatja a szeretőnek, hogy majd elválnak az asszonnyal, majd, nemsokára…
Hagyjuk már. Akárki akármit mondhat, nem biztos, hogy van mögötte szándék is.
Feltételeztem, hogy ha bejön, akkor előbb utóbb szex is lenne, ezért hoztam fel ezt példának, de nem kell erre kisarkitani.
#14 Fiatal, huszonéves korosztály vagyunk. Szerintem itt azért nem annyira jellemző a kapcsolatból való kilépésnek a halogatása. (Legalábbis ahogy a környezetemben tapasztaltam.) Meg alapból nem vagyok szeretői státuszban, úgymond baráti összejövetel volt, szóval nem is kifejezetten nekem monda.
Én egyébként csak olyannal szexelek, aki a párom, tehát olyasmi nem fog történni, ha végül nem lesz köztünk semmi.
Mindenképp várj, amíg szakítanak.
1. Ne zavard össze még jobban érzelmileg. Egy szakítás szélén álló ember elég instabil, lehet nem tenne jót neki, ha több oldalról kapná az ingereket.
2. Nem tudom, hogy mióta vannak együtt, de jellemzően egy kapcsolatból (normális esetben khmm) fel kell épülni, mielőtt egy újat kezdünk. Főleg, ha az egy ilyen szr kapcsolat, akkor érdemes átértékelni a dolgokat MAGUNKBAN.
3. Az is lehet, hogy a csávó szeretné kiélvezni a szingliséget és nem is akar majd egy ideig barátnőt.
4. Én személyszerint nem akarnék búfelejtő lenni, márpedig ha egyből rárepülsz, akkor könnyen ebben a szerepben találhatod magad.
14, 16-os szívemből szóltak.
Nekem eleve nem szimpatikus az, hogy egy srác fűnek-fának elmeséli, hogy már elege van a csajából. Nekem ez nagyon visszatetsző. Beszélje meg vele, szakítsanak, ha úgy érzi, de ne égesse a csajt a háta mögött. Rólad is így beszél majd? Egyébként lehet, hogy valóban esze ágában sincs szakítani, csak szeret panaszkodni. Vagy érzi rajtad a vonzalmat, és így próbálkozik.
Ha meg valóban szerette, akkor kell neki idő, hogy kiheverje, nem jó egyik kapcsolatból a másikba ugrani. Búfelejtő én sem szívesen lennék.
Egyébként meg sokkal jobban fognak hozzád vonzódni a srácok, ha úgy tekintesz magadra, mint egy főnyereményre, és nem te futsz egyébként foglalt fiúk után. Soha nem értettem az ilyen nőket, nincs önértékelésed? A férfinak kell a nő után epekedni és nem fordítva.
Nem, nem próbálkoznék be. Nem is várnék élném az életem tovább. Akinek párja van annak nem véletlen van párja. Az megint más mikor az egyik hülyít kettőt, úgy, hogy az a kettő nem is tud egymásról. Magyarán, ha a harmadik tudná, hogy annak a másiknak párja van nyilván nem kezdene vele. Itt tudod hogy van párja tartsd tiszteletben. De első sorban magad tartsd tiszteletben és ne várj olyanra aki foglalt mert nem érdemes.
Szerintem, de csak jó tanács olyanra ne várj akinek párja van, mert csak az idődet vesztegeted. Az ilyen kapcsolatok is rendeződhetnek még szakítás szélén is. Kétes és kétesélyes dolognál bizonytalanságban csak magadat csapnád be. De te tudod. Arról nem is beszélve hogy ha tudat alatt még szereti a párját és netalántán szakít is vele és veled kezd, akkor csak egy kivetített pótlék vígasz lennél neki akaratlanul akiről a párja jut eszébe ha nagy volt a szerelem. A léleknek kell gyógyulási idő szakítás után. Te ezt is megvárnád míg kigyógyul? Te várnál valakire aki mással van együtt, és vagy szakít vagy nem? De ha szakít akkor a szakitás utáni gyógyulási időt is meg kéne várnod pláne, ha nagy szerelem volt úgy nem egy szabad férfivel randiznál, hanem egy olyannal aki mellett lennél te és az exe harmadikként mint árnyék. Minek vesztegeted az időd? Miért nem keresel egy olyan férfit aki szabad, boldog és egyedülálló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!