Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapokkal a szakítás után bepróbálkozni az exnél milyen ötlet?
Békében szerencsére.
Az ok az viszont tényleg jogos volt és emiatt is félek, hogy nem jön össze, csak szeretem és hiányzik és sok pozitív dolog volt a kapcsolatunkban. Az érzelmi részével nem volt gond, csak sajnos különböző a jövőképünk meg az igényeink, emiatt sokat veszekedtünk.
Nem szabad. Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.
Én már kezdtem újra exbarátnővel, 1 évig működött, aztán lelépett mással. Ha csak az idődet akarod pazarolni, akkor jó ötlet, egyébként nem.
Szerintem exekkel összejönni CSAK ÉS KIZÁRÓLAG akkor van értelme, ha a szakítás oka, bármi legyen is, véglegesen megszűnt, és eltelt elég idő az együttlétetek óta, hogy tiszta lappal, nulláról induljatok. Pl ha mondjuk azért ért véget a dolog, mert messze laktatok, és most egymás szomszédságába költöztetek, akkor esetleg, vagy ha egyikőtöknek még nem nőtt be a feje lágya, és még kalandozni akart, de már 10 évvel később, amikor újra összefuttok, meg akar állapodni, stb-stb.
Ha a személyiséggel kapcsolatos összeférhetetlenségről volt szó (egyik tapadósabb, másik távolságot tartana, szexuális igények, otthonról való eljárási hajlam, akármi), akkor ez pár hónap után biztosan nem fog megváltozni, de kérdéses, hogy egyáltalán évek múlva alakul-e úgy az életetek és ti magatok, hogy már összeillőek legyetek az adott kérdésben.
Ha bármi kétség van bármelyikőtökben is, akkor azt mondanám, hogy felesleges, és ha semmi gyakorlati, látványos változás nem történt sem a személyiségetekben, sem az életviteletekben, akkor meg aztán főleg, és csak újra ugyanaz lenne a vége, ami megint csak fájdalom és szenvedés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!