Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet szakítás után? (részletek lenn)
Megcsaltam a páromat, ezután kötelességemnek éreztem szakítani vele. Szeretem, de nem voltam tiszta állapotban és hülyeséget csináltam. Viszont anélkül szakítottam vele hogy ezt elmondtam volna neki. Arra gondoltam hogy még fájóbb ha ezt is hozzáteszem. Viszont nekem hatalmas lelkiismeretfurdalásom van, és úgy gondolom be kéne vallanom neki. De félek utána még pocsékabbul érezheti magát esetleg mint szakítás után. Ti hogy látjátok mi lenne a jó?
Illetve milyen emebrnek tartotok ezután? Én utálom magam és úgy érzem nincs számomra bocsánat, és nem jár több jó az életből.
Oké, pár kérdés:
Nemetek?
Korotok?
Mióta tartott?
Mennyire volt mély?
Hogyan szakítottál vele pontosan?
22/F,23/N
2 éve tartott, és elég mély volt. Egyszer találkoztunk és pár perc alatt elmondtam hogy ez nem fog működni, és utána szétváltunk.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, d qrvára nem életszerű.
Gondolom te a srác vagy?
Szóval jársz vele két éve, dugtok, ölelkeztek, kirándultok, buliztok, mondjátok egymásnak "a varázsszót", egymásnál alszotok(gondolom nem volt együttélés) és egyik nap szólsz neki, hogy Marcsi, talizzunk már a Nyugatinál a 4-6 megállóban, ok?
Ott pedig közlöd vele, hogy "ez nem fog működni", mire Marcsi ránt egyet a vállán és hazamegy?
Utólag már nem. Ha akkor nem tálaltad a valóságot, akkor emészd magad és ne őt terheld.
A legtöbb emberben a megcsalás az értéktelenség érzetét kelti, azt hogy kevesebb másnál. Elég neki most a szakítás, a veszteség feldolgozása, nem kell tetőzni ezzel a történettel. Hagyd békén, már vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!