Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bepróbálkoznál valaki olyannál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bepróbálkoznál valaki olyannál, akiről tudod, hogy van párja, de szakítás szélén állnak? Vagy inkább bölcsebb megvárni, amíg tényleg szakítanak..?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mondhatni szerelmes lettem egy srácba(egyébként nem tud róla senki, alapból kicsit rosszul fejezem ki az érzéseimet az, ha nem tudatosan teszek valamit, szóval nagyon esélyes, hogy nem is látszik, hogy én amúgy tök máshogy gondolok rá), viszont van egy aprócska probléma, mégpedig az, hogy van barátnője. Jelenleg baráti jellegű a viszony(nem közeli barátság, alapból csak pár hete ismerjük egymást). Tegnap este társasággal együtt találkoztunk, beszélgettünk, és hát izé, szóba került a barátnője(akiről eddig egyébként nem tudtam, hogy van). Ott akkor azt mondta, hogy ő szakítani akar, mert a csaj betegesen féltékeny, és már elment abba az irányba a dolog, hogy a srácnak a férfi munkatársaira is féltékeny, mondván, hogy biztos azért beszél velük, mert hát izé... Viszont nem tudom, hogy egy szakítási kísérletből mennyire lenne "inkább beszéljük meg".

Szóval ja... Kicsit bonyolult a helyzet. Én alapból nem voltam soha az a fajta lány, aki belerontana mások kapcsolatába...

2022. szept. 17. 13:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
22%
Felnőtt emberekről van szó, nem tudsz belerondítani a kapcsolatába, ha ő nem akarja/nem nyitott rá. Ha pedig igen, akkor inkább te rondítsd bele, aki elmondásod szerint szerelmes vagy belé, mint egy olyan nő, aki csak az aktuális barátnőjét gyűlöli és a bosszúvágy vezérli. Egy kapcsolat sosem akkor ér véget, amikor kimondják, hogy vége.
2022. szept. 17. 13:18
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Remélem, azoknál akik úgy gondolkoznak, mint az 1es szintén jön majd egy hasonló gondolkodású hölgy, aki "nem tud belerondítani a kapcsolatába..."
2022. szept. 17. 13:20
 3/24 anonim ***** válasza:
13%

#2: Elhiszem, hogy frusztrált vagy, de emberi lényeket nem birtokolhatsz. Sajnos ez tény és az is marad annak ellenére is, hogy időről-időre megpróbálják az emberek, hátha most sikerül, hátha egy újabb stratégiával (pénz, extra kedvesség, házassági vagyonmegosztás meg gyermekelhelyezés damoklészi kardja stb.) majd magukhoz édesgetik vagy maguk mellett tartják ha nem ketrecben meg erényövvel, hát pszichológiai kényszerrel.

Az egyszerűségük miatt irigylem ezeket az embereket, akiknek ennyi elég, ez a típus az, aki egy prostituálttól is kielégülne, mert elég lenne neki egy lány nemiszerve, aki őt egy munkadarabként kezeli vagy akiknek a házasság már egy pipa az életükben és onnantól hanyatt dőlhetnek és semmit nem kell tenniük többé a kapcsolat fenntartásáért, működéséért.

Ugyanakkor el nem tudnám képzelni, hogy ilyen legyek, hogy így lássam a világot, ennyire korlátoltan.

2022. szept. 17. 13:34
 4/24 anonim ***** válasza:
82%

3 - "emberi lényeket nem birtokolhatsz."

Az emberiség történelmének jóval több, mint felében volt rabszolgatartás.

2022. szept. 17. 13:36
 5/24 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként tényleg nem lehet belerontani abba, amibe nem hagyják, mármint ha a srác nem akarja, akkor úgysem lesz semmi. Maximum, ha egy baráti társaságban vagytok és nem jön össze, akkor cringe lesz. Az már más kérdés, ha az egyébként is féltékeny barátnő előtt csinálná a kérdező, akkor belerontana, de nem azért, mert történne bármi is, hanem mert alapból is féltékeny a csaj. Mondjuk ha a kérdező beszélgetés közben tudta meg a barátnő létezését, akkor nem hiszem, hogy legalább látásból ismerné.

Meg amúgy felvet kérdéseket, hogy mennyire kapcsolat tönkretevése bepróbálkozni valaki olyannál, aki arról beszél, hogy szakítani kar. Mindenesetre én minimum megvárnám, hogy szakítsanak, már csak azért is, ha közös a baráti társaság, én nem hoznám magam az erkölcstelen tapadós csaj szerepébe. Esetleg, ha vannak jelek, akkor figyelném, hogy egyoldalú-e a dolog, és csak akkor próbálkoznék, ha nem. Vagy megvárnám, hogy inkább a srác lépjen.

2022. szept. 17. 13:38
 6/24 anonim ***** válasza:
35%

#4: A te kedvedért kiegészítve: "lelkileg, érzelmileg nem birtokolhatsz".

Tudod, amit a forradalmárok mondtak mindig: "A testemet megtörheted, de a lelkemet soha."

Persze erre is vannak módszerek, de remélem már körvonalazódik, hogy mire is gondoltam. Van értelme? Boldoggá tesz egy olyan kapcsolat, ahol a másik csak azért van veled, mert kényszer alatt van? Mert munkaerőnél se volt hatékony és ott is csak alacsony hozzáadott értékű munkákat lehetett velük elvégeztetni és gyakori volt a lázadás meg a szökés meg az öngyilkosság, de ott még azt lehet mondani, hogy a kapitalizmusban, az üzleti életben produktivitás van, nincs helye érzelmeknek.

De a párkapcsolatodban milyen beteg már, mikor a másik nem akar veled lenni, kifelé kacsintgat, te meg próbálod magadhoz láncolni meg ilyen erkölcsi, társadalmi megvetéssel bűntudatot kelteni benne.

És legalább magadat ne áltasd, hogy az erkölcs fennkölt lovagja vagy és nem saját önös érdekből akarnád magad mellett tartani, mert lusta vagy lefutni újra az ismerkedés kezdetétől a köröket ki tudja hányszor, hogy megint legyen egy olyan párod, aki aztán megint el fog menni mással.

Milyen egyszerű is lenne az élet, ha dolgokat csak egyszer kéne elérni és kipipálni és onnantól a miénk lenne örökre vagy életünk végéig. Kár, hogy a természet nem így működik.

Nem tudsz 80 évre előre bezabálni, hogy ne kelljen naponta 3x időt szakítanod rá.

Nem tudsz 80 évre elegendőt kikakilni, kipisilni, hogy időnként ne kelljen vécére járnod.

Nem tudsz végigaludni évtizedeket, hogy utána folyamatosan ébren lehess.

Kigyúrni sem tudod magad úgy, hogy utána az évtizedekig tartson edzés és testmozgás nélkül.

Sőt, még a megszerzett tudás papírjaid is csak azt bizonyítják, hogy akkor, abban az időpillanatban te a papírhoz szükséges tudás birtokában voltál, de azt nem, hogy utána 5 évig egy könyvet, jegyzetet nem vettél elő, ittál, füveztél és olyan triviális dolgokat elfelejtettél, amiben egy 10. osztályos tanuló javít ki, hogy tévedsz.

Szerintem se kellemesek ezek a dolgok, de a világ sajnos így működik.

2022. szept. 17. 14:00
 7/24 anonim ***** válasza:
77%

Gondolj bele a lány helyébe.

Neked hogy esne, hogy van egy párod, akit szeretsz és aki szakítani készül veled a tudtodon kívül, de előtte felpróbál egy másik csajt???

Miért nem lehet beken hagyni? Majd ha szakítottak, rarepulhetsz.

Bár abban biztos lehetsz, hogy ha a kozremukodesed miatt szakítanak, neked is ez lesz a sorsod.

Sőt, akkor is repülni fogsz, ha a szakítás tan próbálkozol be. Te leszel majd a bufelejto és amint túljut az ex kapcsolatán, tovább lép rajtad is.

Keress olyat, akinek NINCS párja.

2022. szept. 17. 14:01
 8/24 anonim ***** válasza:
88%

6 - "Mert munkaerőnél se volt hatékony és ott is csak alacsony hozzáadott értékű munkákat lehetett velük elvégeztetni és gyakori volt a lázadás meg a szökés meg az öngyilkosság"

Jó, akkor tanulj még egy kis történelmet, mert látom, az ókorig nem jutottál el vele :D

2022. szept. 17. 14:03
 9/24 anonim ***** válasza:
91%
Hát, inkább várd ki a végét, ha menthetetlen úgyis szakítanak, ha szeretik egymást talán helyre hozzák. Szerintem ne rondíts bele a kapcsolatukba, legalább nőként gondold a csaja helyébe magad, neked hogy esne?
2022. szept. 17. 14:05
 10/24 A kérdező kommentje:

#7 Öhm... Egyébként nem megdugatni akarom magam, nem tudom ez honnan jött...

Egyébként nekem se esne jól nyilván, ha valaki velem tenné meg ezt, pont ezért is merült fel bennem a kérdés. Mondjuk az más kérdés, hogy nálam valószínűleg nem állna elő olyan helyzet, hogy azért akarjon velem szakítani a párom, mert annyira betegesen féltékeny vagyok, hogy a férfi munkatársaival kapcsolatban is olyanokat feltételezek. De igazából csak az egyik oldalt ismerem, szóval nem ítélkezem.

2022. szept. 17. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!