Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valójában nem is akar velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában nem is akar velem találkozni?

Figyelt kérdés

Huh.

Nem nagyon tudom megbeszélni senkivel a dolgot, szóval ide írok.

Tinder.

Beszélünk a sráccal egy ideje, kb. 2/3 hónapja.

Nem éppen az esetem ,első ránézésre.De már az elején bele mentem, hogy találkozzunk.

Mivel ha nem adom meg az esélyt senkinek, akkor mire is várok.Mert már már itt lenne az ideje…Egyszer én egyszer ő mondta le a talit.

Aztán mindig fel lett vetve folyamatosan, de mégsem lett belőle semmi.

Egyébként mindig ő írt rám.

Ha már kérdezek róla, valszeg még is kicsit érdekel.

Hihetetlen számomra, hogy még nem jött össze a találkozás, ennyi idő alatt.

Nem értek az emberekhez szóval valaki mondja meg😂

2022. szept. 15. 16:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is engedd el

Mármint... Ennyi idő után sose fogod látni :D ha unatkozol írhatsz neki de ne várj semmit tőle

2022. szept. 17. 20:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindig amikor kis ego löketre van szüksége, mert senki se figyel ra, előveszi az egyik kiskutyáját. Meggyőződik róla hogy még a pórazon van, és megnyugszik. Ennyi kell neki.
2022. szept. 18. 08:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen okkal mondja le a randikat? Csak kíváncsi vagyok...
2022. nov. 3. 11:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Most ezt még egyszer kiemelted? Mikor nem is tetszett neked eleve és őt se érdekled?
2022. nov. 3. 11:36
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Gondolom azóta vége a beszélésnek is… tinderről 2 randim volt. Mindkettő rohadt nehezen jött össze. Az egyik 1 hónap után, a srácnak órája volt egyetemen amikor én vele voltam 1 városban… Azoknál az alkalmaknál tudta, hogy ott vagyok de nyilván nem tudtunk találkozni. Szóval 1 hónappal később hazajött (1 városban lakunk/tunk), akkor össze is hoztuk, egész délután együtt voltunk és miattam nem ment vissza még a kinézett esti vonatával… De a 1,5 és 3 óra távolság köztünk nem működött volna, szerintem ez is ok volt a húzódó találkozásra.

Másik sráccal 1,5 hónap után jött szóba, mindig vártam mikor hozza fel úgy igazán, hogy akkor tényleg találkozzunk… miután ez szóba jött is még eltelt kb 1 hónap. A tervezgetés elméletben mindig meg volt, de sosem állt bele. Egyik este kijelentettem, hogy akkor én megyek a szokásos esti sétámra, tudom hogy ráérsz, vagy jössz vagy nem, de valami történjen. Összeszedte magát és nagyon jól éreztük magunkat, utána még többet beszéltünk, de több már nem lett belőle, ugyanúgy az elméleti tervezgetés maradt meg (ha velem lennél, ha együtt aludnánk, ha ez az lenne…). Azóta eljutottunk oda, hogy kikoptak az üzenetek is, de követi az életemet.

Előttük volt szintén, utcán szólított le, életemben nem álltam volna le vele ha nincs ott barátnőm. Az esélyt megkapta, jött a messenger… vele is 1,5 hónap után jött össze a találkozó, az szenvedés volt. Amikor elváltunk még mondta, hogy majd írjak, azóta sem történt semmi, nem kerestük egymást.

Ami ilyen nehezen jön össze nem feltétlen lesz jó, a találkozó simán jó lehet, de a vége nem lesz. Nem érdekled annyira vagy van valami visszatartó dolog a háttérben, ami miatt nem fog továbbjutni legjobb esetben sem 2-3 randinál

2022. nov. 3. 15:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok, az hozzátartozik, hogy egyetemisták vagyunk 20-24 között voltak az említettek
2022. nov. 3. 15:45
 17/18 NTBS ***** válasza:
Nem biztos. Sok minden közbe tud jönni.
2022. nov. 4. 17:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben vagyok. Levelezés az megy, meg igéretek. De amikor talini kellene, akkor soha sem jó. Azt kapom, hogy " majd lesz még rá alkalom..." Szepterber eleje óta....
2023. nov. 6. 07:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!