Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valójában nem is akar velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában nem is akar velem találkozni?

Figyelt kérdés

Huh.

Nem nagyon tudom megbeszélni senkivel a dolgot, szóval ide írok.

Tinder.

Beszélünk a sráccal egy ideje, kb. 2/3 hónapja.

Nem éppen az esetem ,első ránézésre.De már az elején bele mentem, hogy találkozzunk.

Mivel ha nem adom meg az esélyt senkinek, akkor mire is várok.Mert már már itt lenne az ideje…Egyszer én egyszer ő mondta le a talit.

Aztán mindig fel lett vetve folyamatosan, de mégsem lett belőle semmi.

Egyébként mindig ő írt rám.

Ha már kérdezek róla, valszeg még is kicsit érdekel.

Hihetetlen számomra, hogy még nem jött össze a találkozás, ennyi idő alatt.

Nem értek az emberekhez szóval valaki mondja meg😂

2022. szept. 15. 16:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Én az ilyet rég elengedtem volna. Ami nem megy, nem kell erőltetni.
2022. szept. 15. 16:39
 2/18 A kérdező kommentje:
Vissza olvasva olyan egyértelmű…
2022. szept. 15. 16:39
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Ez rengeteg idő. Nem akar / nem mer veled találkozni. Engedd el.
2022. szept. 15. 16:40
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

Aki egy hét körül nem hív el talizni, az később sem fog. Egy levelező társ vagy neki.

Mi pl a tinderes parjaimmal (kemény egy volt, de a jelenlegi páromat is onnan ismerem) 1 hónap ismerkedés után már együtt voltunk. Nemhogy 2-3 hónapot várni EGY TALIRA.

2022. szept. 15. 16:43
 5/18 A kérdező kommentje:

Mondtam is neki ,hogy hagyjuk.

De ő ne , ne adjuk fel. Ő olyan rég találkozni akar velem…

Idióta

2022. szept. 15. 16:45
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
Férjemmel badoon ismerkedtünk meg. Első este felhívott, ez pénteki nap volt. Vasárnap tudtunk találkozni. 3 hónap után már együtt éltünk.
2022. szept. 15. 16:46
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Igaz én egy koncerten találkoztam először a sráccal, de másnap reggel rám is írt, hogy szívesen találkozna velem a hétvégén. 2 éve együtt vagyunk.

De online ismerkedésnél is a 2-3 hónap az rengeteg idő, a srác szerintem nem is akarja igazán a dolgot, egyébként már rég úgy intézte volna, hogy találkozzatok.

2022. szept. 15. 17:13
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik a hozzáállásod és hogy esélyt akarsz neki adni, de ő ezt láthatólag nem értékeli, minden bizonnyal szórakozik veled, mert ha igaz is lenne amit ír akkor legalább lenne rá valami magyarázata. Egyébként meg valóban 1 esetleg 2 héten belül lenne ideális összehozni egy ilyet, 2-3 hónap az már túl sok.
2022. szept. 15. 18:15
 9/18 Musztafa Kebab ***** válasza:
100%
A többiek nagyon jól leírták előttem a lényeget, de mindenesetre érdekes, hogy mindig ő ír rád, te pedig soha ő rá.
2022. szept. 17. 08:47
 10/18 anonim válasza:
100%

El lehet engedni ennyi idő után...

Az is lehet van valaki már neki.

2022. szept. 17. 09:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!