Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a magyarázata, hogy sok férfinak csak akkor lesz párkapcsolata amikor kiépített egy jó egzisztenciát?
Figyelt kérdés
Sok 30 év feletti férfiről tudok, hogy addig nem is foglalkoztak vele a nők, meg élből elutasították, tiniként huszas éveiben a nők. 30 felett több nő is vele akar lenni.2022. szept. 15. 12:10
41/47 anonim válasza:
40
Akkor te leálnál tulsulyos nővel?
42/47 anonim válasza:
Igen, miert baj ha valaki tulsulyos?
43/47 anonim válasza:
42
Sok férfi szerint az. (Szerintem is) Csak bírom, amikor férfiak azon vinnyognak, hogy a nők milyen anyagiasak, felszinesek...miközben ők maguk, nem állnánam le ronda nővel.
44/47 anonim válasza:
Ezek a ferfiak csak a penzel tudnak kompenzalni .. trhat azt a reteget is talaljak be akiknek ez eleg.
45/47 anonim válasza:
#43: Persze, hogy nem. Francnak se kene az a hiszti, ami akkor jonne elo, ha megtudja a no, hogy rondanak tartottam megismerkedesunkkor.
46/47 anonim válasza:
"Ezek a ferfiak csak a penzel tudnak kompenzalni.." - Persze, de azért a stílust is adja, ami lehet nagyon is jó. Nekem pl. van mellé pozitív életfelfogásom, jó humorom, és nagyon lazán fogom fel a dolgokat... szóval megnyerő a személyiségem :)
47/47 anonim válasza:
"Akkor te leálnál tulsulyos nővel?" - Most épp egy ilyen csajra hajtok :) Alapvetően elképzelhetetlennek tartottam, véletlenül találkoztunk (nem randin), jó a stílusa, nagyon bájos, és konkrétan nincs más hibája, szóval azonnal szerelmes lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!