Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfi, átlag nő párkapcsolatában vagyoni különség miért nem probléma?
Biztosan ismeritek azt a "bölcsességet" hogy az a legjobb ha a két fél azonos vagyoni háttérrel rendelkezik.
Főleg nők szokták mondani hogy ő mit tudna kezdeni egy rongyos 300 ezret kereső csöves férfival, amikor neki 1 millió a fizetése.
De ez a probléma fel sem vetődik ha a férfi keresi az 1 milliót, ő nem mondja azt hogy "mit kezdjek egy ekkora tróger, szakadt nővel aki 300 ezret keres???"
Ez a "hasonlóhoz hasonló illik" elv most akkor hogy működik?
Miközben a nők előszeretettel sírnak az őket ért kettős mérce miatt, közben ők is ugyanúgy alkalmazzák ezt a dolgot.
(Egyébként, mielőtt jönnek a frusztrált, gyűlölködő női egyedek: Nem minden nő hajt a pénzre és nem minden nő alkalmaz kettős mércét.)
Mert nem fogod fel, hogy a két nemnek eltérő preferenciái vannak a párkeresésben.
A férfiaknak az a fontosABB, hogy egy nő szép legyen, kedves, családcentrikus és sokaknak a fiatalság is fontos.Ha ez zavar, kérd számon a férfiakon, hogy miért egy szép nőre áll fel nekik, és miért nem inkább Müller Cecíliára.Pedig hát ő ismert, gondolom pénze is van elég.
Érdekes, az nem zavar, hogy pocakos, kopaszodó férfiakkal is szóba állnak nők, egy ugyanilyen nőt viszont soha le sem köpne egy férfi sem?
#2: "A férfiaknak az a fontosABB, hogy egy nő szép legyen, kedves, családcentrikus"
Ezt mégis honnét szeditek, amikor az égvilágon sehol sem látni? D:
Tinderen a férfiak egy csomó nőt behúznak, a nők alig pár férfit. Nincs olyan ronda nő, akinél ne próbálkozna férfi és jellemzően nem mindenki csak szex miatt. Eközben átlagos kinézetű férfiak panaszkodnak. A kedvesség meg családcentrikusság az maximum akkor jön képbe, ha a férfi átjutott a külső rostán.
Engedjük már el ezt a demagóg hazugságotokat...
Én pont ezen gondolkodtam el a minap. Hogy pont amiatt nem érzem azt, hogy egy jómódúbb férfival összeillenénk, mivel teljesen biztosan más körökben mozgunk. Amit én fel tudok mutatni, az nem sok, persze ez nem azt jelenti, hogy nem igyekszem kihozni a helyzetből a legtöbbet, de engem igenis zavarna...
És nem, egyáltalán nem irigykedem senki anyagi helyzetére, mert legtöbben igenis tettek azért, hogy ott tartsanak az életben, ahol.
Pusztán szoronganék emiatt. Én nem hiszek a szegény parasztlány-gazdag herceg mesében.
Egy gazdag férfi van olyan intelligens, hogy el tudja dönteni, hogy mennyire fontos neki, hogy a nő esetleg jóval kevesebbet keres. Sok mindent megkap a pénzéért, de szeretetet (szerelmet) nem hinném. Ha neki ez fontosabb, nem azt fogja nézni, hogy mennyit keres a nő.
A másik verzió az a gazdag férfi, akit jobban érdekelnek az anyagiak és eleve csak olyan nővel jön össze, aki hozza azt a színvonalat amit ő.
Szóval egy gazdag férfi már a párkeresés során is tudja, hogy mit jelent neki a pénz, mi alapján keres párt. Az sem mindegy ki hány éves. Idősebb korban már nem szeretnének gyereket (van aki fiatalabb korban sem), nem megy a nő gyesre stb. Sok minden befolyásolja, hogy kit mennyire érdekel a pénz, mi alapján keres párt maga mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!