Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gazdag férfi, átlag nő párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag férfi, átlag nő párkapcsolatában vagyoni különség miért nem probléma?

Figyelt kérdés

Biztosan ismeritek azt a "bölcsességet" hogy az a legjobb ha a két fél azonos vagyoni háttérrel rendelkezik.

Főleg nők szokták mondani hogy ő mit tudna kezdeni egy rongyos 300 ezret kereső csöves férfival, amikor neki 1 millió a fizetése.

De ez a probléma fel sem vetődik ha a férfi keresi az 1 milliót, ő nem mondja azt hogy "mit kezdjek egy ekkora tróger, szakadt nővel aki 300 ezret keres???"

Ez a "hasonlóhoz hasonló illik" elv most akkor hogy működik?

2022. jan. 29. 14:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#9 Én nem vonom kétségbe amit te írtál, de mi köze ennek ahhoz amit én írtam? :)

Én annyit írtam, hogy van annyi esze egy jómodú pasinak, hogy el tudja dönteni, hogy zavarja-e hogy a nő kevesebbet keres vagy sem. Mindegy az hogy beleszületett a "jóba" vagy a nulláról küzdötte fel magát, akkor sem minden férfi dönt ugyanúgy. Egyiket érdekli, hogy mennyit keres a nő, a másikat nem.

2022. jan. 29. 15:55
 12/13 anonim ***** válasza:
65%

"De ez a probléma fel sem vetődik ha a férfi keresi az 1 milliót, ő nem mondja azt hogy "mit kezdjek egy ekkora tróger, szakadt nővel aki 300 ezret keres???"

Ez a "hasonlóhoz hasonló illik" elv most akkor hogy működik?"

Ezt a férfi barátaidtól kell megkérdezni. Ebben a pillanatban eldöntheted, hogy x összeg alatt kereső nővel nem jössz össze.

2022. jan. 29. 16:22
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem ma az országban rengeteg olyan ember él, akik még mindig a hagyományos családmodell hívei, ahol a pasi keres több pénzt, a nő meg neveli a gyerekeket és végzi a házimunkát, cserébe a munka inkább csak hobbi szinten merül fel.

Valószínűleg ezek azok az emberek, akik belemennek olyan kapcsolatba, ahol megismerkedéskor már nagyon eltérő az anyagi helyzet.

A másik befolyásoló tényező, hogy mivel ma még mindig inkább a nők maradnak otthon a gyerekkel. A nők fizetése, karrierje a gyerekszülés után megszakad (ha mondjuk kitölti a teljes gyes/gyed-et, akkor már 2 gyerekkel is kezdhet majdnem mindent nulláról újra megtanulni), vagy legalábbis megreked, mert ő megy a gyerekért, ő marad otthon stb. A férfiaknak kicsit degradáló ma még mondjuk 6-9 évet gyereket nevelni, aki el is megy, ott is általában az anyuka ment az első (1-3) gyerekkel, apuka meg az x.-kel. Valószínűleg néhány generáció kelleni fog, amíg ez az előítélet eltűnik, ha egyáltalán eltűnik. Addig meg a családalapítás szempontjából egyszerűen jobban számít, hogy a férfi mennyit keres.

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy vannak a golddiggerek, meg a sugarbaby-k, akik gyakran komoly kapcsolatnak álcázzák a viszonyukat és próbálják normálisnak beállítani, ami velük történik. Fordítva az a férfi, aki pénzért, utazásért stb. van együtt 60-70 éves nagymamákkal, sokkal nagyobb megvetést kapna. Ez szerintem azért van, mert az elmúlt 1000-2000 évben a gazdagság jele volt, ha a nő otthon volt és nem dolgozott, csak a szolgálókat irányította, az sose volt divat, hogy a férfi ne keressen pénzt, hacsak nem a felső 0.2-3%-hoz tartoztak.

2022. jan. 30. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!