Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők közül a gazdasági végzetts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők közül a gazdasági végzettségűekre jellemző leginkább a "számító" gondolkodás?

Figyelt kérdés

Nem mintha ez negatív lenne, de nyilvánvalóan a munka amivel nap mint nap foglalkozik azt átveszi a jelleme is.

Tehát ki fogja számolni hogy egy férfivel kapcsolatban hol van az a pont ahol még megtérül ez a történet vagy sem, és a racionalitása felül fogja írni az érzelmeit nem?

2022. júl. 11. 09:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
81%

25-30 felett nagyon sok nő, ezt nézi

. Nemhiába legőszintébb szerelmek a tini szerelmek. Felnőtkorban legtöbben érdek alapján választanak.

2022. júl. 11. 09:49
 2/31 anonim ***** válasza:
20%

25 év felett már minden (jól kinéző) nő azt nézi, hogy a pasinak mennyi pénze van. Ez van, a nők a pénzre mennek, ez nyílt titok az egész világon.

Viszon a nők érzelemközpontúak, szóval aki erős érzelmeket tud bennük kelteni, annál az embernél a háttérbe szorulnak az anyagiak. Számos pasi azonban nem tud csajozni, így a nő lesz az, aki választ. A racionális döntés pedig a gazdag pasi lesz, mert a nőnek az kell, hogy bebiztosítsa magát, és a leendő gyerekét.

Tehát a legegyszerűbb csajozós eszköz a pénz. Azt szeretik a nők.

2022. júl. 11. 09:55
 3/31 anonim ***** válasza:
86%
Közgazdász vagyok. Sosem kalkuláltam, megtérül-e nekem egy férfi.
2022. júl. 11. 09:55
 4/31 anonim ***** válasza:
24%
Csak a pénz és a külső számít.
2022. júl. 11. 10:10
 5/31 Gyépésmérnök ***** válasza:
100%
Nem a végzettség, hanem a szülői-nagyszülői minták tudatos vagy tudatalatti követése befolyásolja.
2022. júl. 11. 10:29
 6/31 anonim ***** válasza:
22%
Nem, azokra, akiknek fialhatnéka van, csak pénze nincs rá.
2022. júl. 11. 10:46
 7/31 anonim ***** válasza:
85%

"Nemhiába legőszintébb szerelmek a tini szerelmek"

Ez ugyanaz, mint mikor azt mondják, a gyerek meg a kutya szeret a legjobban - ja, mert egyiknek sincs fogalma arról, hogy milyen ember vagy.

2022. júl. 11. 11:02
 8/31 anonim ***** válasza:
17%
Az a baj, hogy a legtöbb nőnél hamarabb kezd el kongani a gyerekcsináló kolomp, minthogy elérne egy tisztességes fizetést a karrierjében. Ezért általában attól várja az áldást, aki több ideje dolgozik a szakmájában és férfiként magasabb is általában a bére. Így kötnek ki ezek az emberek ezeknél az elvárásoknál. Ha úgy lehetne szülni 40 évesen is, mint 25 évesen, nem lenne ez. Így marad a b terv.
2022. júl. 11. 11:09
 9/31 anonim ***** válasza:
90%
A gazdasági végzettségemet hasznosítva, racionálisan gondolkodva megállapítottam,mint egyszerű tényt, hogy elég jól keresek ahoz, hogy qrvára ne legyek rászorulva egy férfira sem. Ha van bármi, amit ne tudnék egy férfi közreműködése nélkül megoldani (kevés ilyen dolog van), akkor hívok egy szakembert, aki megcsinálja. Ergo ocsmány számító módon megállapítottam, hogy nyugodtan választhatok érzelmi alapon és lehetek azzal az emberrel, aki a saját lénye által értékes és nem a pénztől. Kis koleszosként sem választottam pénztárca alapján, pontosan tisztában voltam vele, hogy amit nem tudok magamnak megszerezni, megoldani, azt nem is érdemlem meg. Azok a nők keresgélnek egzisztencia alapján, akik tisztában vannak vele, hogy maguknak soha nem lesznek képesek megteremteni azt a jólétet, amit valamilyen tévedés folytán jogos járandóságuknak éreznek.
2022. júl. 11. 12:46
 10/31 anonim ***** válasza:
14%

Egy nő racionális választását nem befolyásolja a saját keresete. Ha szegény, akkor magától értetődően gazdag pasit választ. Ha viszont ő maga is gazdag, akkor önmagánál gazdagabb pasit fog választani, mert cikinek érezné, ha a párja kevesebbet keresne/szegény lenne. Ezért van az, hogy a gazdag nők is gazdag pasikkal vannak együtt.

Tehát a racionális indoknál jelentéktelen az az érv, hogy a csaj rá van-e szorulva másra. Ő is ugyanúgy a pénzre megy akkor is ha szegény, akkor is, ha gazdag. #2-es voltam.

2022. júl. 11. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!