Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők közül a gazdasági végzettségűekre jellemző leginkább a "számító" gondolkodás?
Nem mintha ez negatív lenne, de nyilvánvalóan a munka amivel nap mint nap foglalkozik azt átveszi a jelleme is.
Tehát ki fogja számolni hogy egy férfivel kapcsolatban hol van az a pont ahol még megtérül ez a történet vagy sem, és a racionalitása felül fogja írni az érzelmeit nem?
Olvastam, és pont ezért írtam meg a #30-as kommentet, mert egyesek szerintem félreértettek.
Én nem a nők ellen beszélek, tisztában vagyok azzal, hogy a párválasztásnál az evolúciós háttér náluk is szerepet játszik. Számomra érthető egy nő döntése. Éppen ezért felesleges romantikus elemeket belelátni a férfi-nő kapcsolatokba, amikor sok esetben mind a két nem - férfi és nő - önző, és olyan stratégia szerint játszik, ami neki kedvező. Tisztelet persze a kivételnek...
De azt is leírtam korábban, hogy a kommentekben a nő racionális döntését elemeztem. Ha a nő érzelmi alapon dönt, akkor háttérbe szorulnak az anyagiak is. Számos pasi azonban nem tud igazán mély érzéseket kiváltani a nőkből, ezért a nő sok esetben racionális döntést fog hozni, ahol önmagát teszi majd az első helyre. Ahogy a férfi is ezt teszi, ha racionális döntést hoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!