Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább az MGTOW ideológiát követő férfiakhoz szólnék. Kik és leginkább miben szoktak félreérteni titeket, az életstílusotokat, gondolkodásmódotokat?
Semmiben. Nagyon régóta nagy ívben kerülöm a nőket. 3-4 éve egy születésnapi bulin szóltam nőhöz utoljára érdemben. Barátaimnak pedig nem nagyon beszéltem régen se arról, ha esetleg tetszett valaki. 1-2 eset volt, amikor eljárt a szám 1x éve (hiba volt, mindig rosszul jártam), de egyébként tudatosan nem beszéltem nekik erről régen se, most meg már nem is lenne miről. Ők úgy ismernek ahogy most vagyok ezért nincs is mit kérdezni. Az lenne furcsa nekik, ha most hirtelen mást csinálnék vagy elkezdenék rinyálni, hogy akarok valakit vagy ez meg az a lány tetszik. Gondolkodásmódomról, pontosabban arról, hogy szándékosan elkerülöm a nőket amennyire csak lehet (BKV-n, baráti társaságban) és ezért nem találkozom pl. velük, ha ott esetleg nők is vannak nem tudnak semmit. Nem is fognak.
Kérdésnek nincs igazán értelme vagy én nem értem mi az az MGTOW (most gyors rákerestem ezért érzem, hogy meg lettem szólítva), mert ha a saját utamat járom, akkor az vagyok én, nincs miről beszélni, kérdezni, ehhez szokott hozzá körülöttem mindenki.
Igen, van szakszolgálati engedélyem (PPL) :D.
5-ös vagyok (és a 2-es is). Már ne haragudj, de mi vicceset találsz abban, hogy van private pilot license-m (pilóta engedély)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!