Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a magyarázata, hogy sok férfinak csak akkor lesz párkapcsolata amikor kiépített egy jó egzisztenciát?
Saját tapasztalatból: Mert egy görcs volt előtte aki remeg ha nőhöz kell szólni, vagy minden ismerkedési szándékból a "legyen már punci végre" érződik. Ezt elhajtják a nők.
30 felett ez már a korból adódóan a legtöbb férfiből kihal, az meg, hogy 30 felett vagy mire egzisztenciád lesz, nem kell magyaráznom, miért van magyarhonban...
34: Kirúgtak a suliból, mert a tanárunkkal egy csajra hajtottunk :) Így 19 évesen sima érettségivel, nulláról vágtam neki az életnek, 21-re sikerült összekaparni 1 milliót... 25-re 10 milliót, 29-re 100 milliót... ma így visszagondolni a kezdeti időre nagyon kiábrándító :)
Talpraesettség, életképesség és elszántság kérdése, de ha nem akarod, nem kell elhinni :)
"bár naívan feltételezem aki valaha látott már 100 milliót bárhol az nem a gyakorin írogat" - Jelen pillanatban egyedül ülök itthon, mert mindenki dolgozik... valahol szocializálódni kell :)
"Ha ennek a feléből élsz és felét félreteszed" - Ja persze, így nem jutsz semmire. Suli után hulladékvasat gyűjtöttem, ebből adódóan hagyatékot vásároltam és adtam el a neten (itt már szép haszon volt), aztán szomszéd lepusztult nyaralóját vettem meg, újítottam fel, adtam el, majd a pénzből még 1 nyaraló, a 12. után meg is volt a 100 milla.
32
Mert a férfiak nem szépsegben mérik a nőket?
Amugy meg, mit kezdjek egy csóringer, lúzer pasival? Ugy megis? Minek pocsékoljam rá az időmet?
,,Mert a férfiak nem szépsegben mérik a nőket?"
Pont annyira számít a nők külseje a férfiaknál, mint ellenkezőleg. Ha egy fokkal szebb az ördögnél, és az esetleges külsőbeli hiányosságait tudja ellensúlyzni szerethető személyiséggel, biztosan talál hozzá illő partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!