Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a magyarázata, hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a magyarázata, hogy sok férfinak csak akkor lesz párkapcsolata amikor kiépített egy jó egzisztenciát?

Figyelt kérdés
Sok 30 év feletti férfiről tudok, hogy addig nem is foglalkoztak vele a nők, meg élből elutasították, tiniként huszas éveiben a nők. 30 felett több nő is vele akar lenni.

2022. szept. 15. 12:10
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
56%

Saját tapasztalatból: Mert egy görcs volt előtte aki remeg ha nőhöz kell szólni, vagy minden ismerkedési szándékból a "legyen már punci végre" érződik. Ezt elhajtják a nők.

30 felett ez már a korból adódóan a legtöbb férfiből kihal, az meg, hogy 30 felett vagy mire egzisztenciád lesz, nem kell magyaráznom, miért van magyarhonban...

2022. szept. 28. 20:48
 32/47 anonim ***** válasza:
78%
Az összes nő anyagias és haszonleső, pénzben mérik a férfiakat, ez a magyarázat.
2022. szept. 29. 19:17
 33/47 anonim ***** válasza:
50%
"30 felett vagy mire egzisztenciád lesz, nem kell magyaráznom, miért van magyarhonban" - Mert életképtelenek a huszonévesek, kényelmesebb mamahotelben lakni (ahol csak nyomkodod a számítógépet, míg főznek és mosnak rád), mint megmozdulni, és csinálni valamit... ezt sokan 30 éves korukra megunják.
2022. szept. 29. 20:30
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
33: Véletlenül sincs tehát szerinted köze ahhoz, hogy mindig az magyaráz hogy "lakást kéne venni" aki 10 éve 4 millióért vette amit most 16ért tudna minimum? Leragadnak azon a szinten, hogy "há én is vettem te is vehetsz". Ahha, csinálja meg ma. Jah az már nem megy, csak pofázni :D
2022. szept. 29. 20:34
 35/47 anonim ***** válasza:
30%

34: Kirúgtak a suliból, mert a tanárunkkal egy csajra hajtottunk :) Így 19 évesen sima érettségivel, nulláról vágtam neki az életnek, 21-re sikerült összekaparni 1 milliót... 25-re 10 milliót, 29-re 100 milliót... ma így visszagondolni a kezdeti időre nagyon kiábrándító :)

Talpraesettség, életképesség és elszántság kérdése, de ha nem akarod, nem kell elhinni :)

2022. szept. 29. 20:59
 36/47 anonim ***** válasza:
52%
35: Még ha igaz is lenne (bár naívan feltételezem aki valaha látott már 100 milliót bárhol az nem a gyakorin írogat), akkor is be kellene látni hogy ez korántsem átlagos dolog. Ma 300ezer forint elég jó bér, főleg az ország keleti részén. Ha ennek a feléből élsz és felét félreteszed, akkor évente 1.8 milliót tudsz félretenni. Ügyesen 5 év múlva meglehet 10 milliód, amikorra kétszer ennyibe kerül majd minden....
2022. szept. 29. 21:55
 37/47 anonim ***** válasza:
30%

"bár naívan feltételezem aki valaha látott már 100 milliót bárhol az nem a gyakorin írogat" - Jelen pillanatban egyedül ülök itthon, mert mindenki dolgozik... valahol szocializálódni kell :)

"Ha ennek a feléből élsz és felét félreteszed" - Ja persze, így nem jutsz semmire. Suli után hulladékvasat gyűjtöttem, ebből adódóan hagyatékot vásároltam és adtam el a neten (itt már szép haszon volt), aztán szomszéd lepusztult nyaralóját vettem meg, újítottam fel, adtam el, majd a pénzből még 1 nyaraló, a 12. után meg is volt a 100 milla.

2022. szept. 30. 12:57
 38/47 anonim ***** válasza:
66%

32

Mert a férfiak nem szépsegben mérik a nőket?

Amugy meg, mit kezdjek egy csóringer, lúzer pasival? Ugy megis? Minek pocsékoljam rá az időmet?

2022. okt. 2. 18:20
 39/47 anonim ***** válasza:
66%

,,Mert a férfiak nem szépsegben mérik a nőket?"

Pont annyira számít a nők külseje a férfiaknál, mint ellenkezőleg. Ha egy fokkal szebb az ördögnél, és az esetleges külsőbeli hiányosságait tudja ellensúlyzni szerethető személyiséggel, biztosan talál hozzá illő partnert.

2022. okt. 5. 23:25
 40/47 anonim ***** válasza:
37%
Az egzisztencia nem kéne, hogy számítson.
2023. jan. 14. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!