Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a magyarázata, hogy sok férfinak csak akkor lesz párkapcsolata amikor kiépített egy jó egzisztenciát?
#21: minimálbérrel egyedül se élsz meg, vagy mi is lenne a vágyott cél?
tartsd el magad, ne egy vadidegen emberre tukmáld rá a problémáidat.
Ez nem feltetlenul van igy. Egyik kollegamnak semmi sporolt penze nincs csak adossaga, egy oreg autoval jar es lakotarsa van mert nem tudna egyedul egy alberletet fenntartani, megis van neki baratnoje.
Mikor eloszor lett baratnom akkor pont munkanelkuli voltam es szuleimmel laktam. Masodiknal pedig epp hogy volt valami munkam ami kicsivel tobb mint a minimalber de szinten a szuleimmel laktam es egy tizeneves autoval jartam.
Az viszont teny hogy a nok szeretik az anyagi biztonsagot, de ez nem jelenti azt hogy olyannak nincs eselye a noknel aki nem tud semmit felmutatni.
Vannak barataim akik hazasok de mikor osszejottek a parjukkal akkor semmijuk nem volt.
"olyannak nincs eselye a noknel aki nem tud semmit felmutatni" - Már hogyne volna, csak nem a top 8-10-es kategóriájú nőknél...
Nekem is van pizzafutár ismerősöm, aki szakadt suzukival jár, és összeszedett egy dohánybolti eladó kiscsajt (aki végülis szép, de elég link, buta, és életképtelen).
A másik ismerősöm unalmas szürkeegér típus, otthon lakik, csak játszik a gépen, alkalmi munki vannak, és egy Tesco árufeltöltős kiscsajjal jött össze (aki végülis szép, de szótlan, unalmas, és szintén szürkeegér típus).
Én két dolgot nem értek.
Az egyik. Miért lenne elvárás hogy a nőnek csak olyan férfi kell aki eltudja a nőt tartani?
És ha a nő rokonai meg szülei gazdagok és nő meg kap a szülőtől egy lakást, míg egy férfi meg szenved érte 60 évet?
Itt a probléma a társadalommal van és a súlyos anyagi világgal.
Mindenki már a pénzt akarja mindenkinek a pénz kell, de bá 7 milliárd ember keresné na jó 3 milliárd ember keresne milliókat havonta akkor a föld már rég elpusztult volna.
Meg ha szeretnének is sokan milliomosok lenni akkor is lehetetlen mert nem képes olyan nagy igényekre a Föld hogy mindenkinek legyen 6000nm luxus villája és autója.
A nőknek is meg kell érteni hogy egy férfiban ne a pénzét nézze először. A férfiaknak meg azt kell megérteni hogy egy ismerkedésnel a pénz legyen a fő célpont hogy na majd O fizet mindent a nőnek és stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!