Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennétek, ha Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha Tinderen ilyen tapasztaltok?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy pasival 1,5, hete matcheltünk. Nagyon kevés embert húzok jobbra, ő a külsejével, illetve a leírásával is megnyerő volt számomra. Elkezdtünk beszélgetni, örültem, hogy végre valakivel tényleg lehet értelmesen beszélgetni, nem érzem úgy magam, mintha interjúztatna a másik. Mindennap kb 3-4 órát beszélgettünk, javarészt este. Felvett Messengerre, videóhívásoztunk is sokat. Felhozta, hogy találkozzunk, megbeszéltünk egy időpontot, nekem azonban azt le kellett mondjam, mert egy kolléganőm beteg lett, az ő munkáját is nekem kellett elvégeznem, tovább kellett dolgoznom, mint a munkaidőm tartott volna. Hogy ne érezze úgy, hogy szívatom, én hoztam fel, hogy beszéljünk meg egy közeli időpontot, lehetőleg a hétvégén. Megállapodtunk szombat délutánban, már épp készülőben voltam a randira, mikor az utolsó pillanatban lemondta, családi szülinapozásra kellett mennie. Furcsállottam, de úgy voltam vele, hogy oké, egyszer én, mondtam le, egyszer ő, harmadjára csak sikerül összehoznunk a találkát. Másnap láttam Facebookon, hogy aznap esküvője volt, megházasodott egy lánnyal. Majdnem leestem a székről, annyira sokkot kaptam. Korábban egy szót nem mondott arról, hogy lenne valakije, vagy ne komoly kapcsolatot keresne. Borzasztóan érzem magam, egyben fogalmam sincs, hogy mit írjak ezek után neki.

2022. szept. 12. 10:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
21%
Na jo, de ettol meg tovabbra is jol nez ki, akkor meg mit zavar, ha dug massal is. Minden jol kinezonek tobb noje van egyszerre.
2022. szept. 12. 12:57
 22/27 anonim ***** válasza:
15%
Küld el a feleségnek amit veled csetelt.
2022. szept. 12. 13:25
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

18

Nem, majd a ronda és ellenszenves pasikat fogjuk jobbra húzni.

2022. szept. 12. 14:06
 24/27 anonim ***** válasza:
56%

Kerdezo en az oszinte, etikus, transzparens kommunikacioval foglalkozomy tanitom is, megse gondolnam hogy vele van meg barmi beszelnivalod. Aki egy ilyen arulast mutat be arra netto felesleges energia minden tovabbi szo. Mit beszelnel vele egyaltalan?

Sot ezek az alakok meg konkretan azt is keoesek kihozni seperc alatt a szitubol hogy te akaszkodsz ra es akarsz belemaszni a viszonyukba

2022. szept. 13. 23:56
 25/27 anonim ***** válasza:

#20!

Nem hiszem, hogy a stílusommal van bajod. Sokkal inkább a valósággal.

A nők valóban csak a valóság felét szokták elmesélni és olyan "barátokat" gyűjtenek maguk köré, akik bólogatnak nekik. És ezzel szépen tönkre is teszik a barátnőjuk kapcsolatatát és az életét.

Hogy mit hallagattam és az milyen reakciót, gondolatot váltott ki bennem, az erősen kapcsolódik ahhoz a kommenthez, amelyikre válaszoltam.

2022. szept. 14. 00:04
 26/27 anonim ***** válasza:
55%
Erről az ismerősöm mondása jut eszembe. A foglalt emberek mindig egyszerre több vasat tartanak a tűzben. Ez az undorító hogy olyanok is fent vannak társkereső oldalakon akik kapcsolatban vannak vagy lesznek. Szerintem 100% hogy magányos volt akkor pont és valakivel beszélgetni akart esetleg kalandot keresni!
2022. szept. 14. 10:59
 27/27 anonim ***** válasza:

Miért nem kérdezed meg tőle, hogy akkor ezt most hogy gondolta?

Ez lenne a legtisztább.

(Egyébként lehet, hogy csak beszélgetni akart valakivel - végülis ha meg akar volna fektetni, akkor legalább megpróbálta volna, nem? )

2022. szept. 27. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!