Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennétek, ha Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha Tinderen ilyen tapasztaltok?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy pasival 1,5, hete matcheltünk. Nagyon kevés embert húzok jobbra, ő a külsejével, illetve a leírásával is megnyerő volt számomra. Elkezdtünk beszélgetni, örültem, hogy végre valakivel tényleg lehet értelmesen beszélgetni, nem érzem úgy magam, mintha interjúztatna a másik. Mindennap kb 3-4 órát beszélgettünk, javarészt este. Felvett Messengerre, videóhívásoztunk is sokat. Felhozta, hogy találkozzunk, megbeszéltünk egy időpontot, nekem azonban azt le kellett mondjam, mert egy kolléganőm beteg lett, az ő munkáját is nekem kellett elvégeznem, tovább kellett dolgoznom, mint a munkaidőm tartott volna. Hogy ne érezze úgy, hogy szívatom, én hoztam fel, hogy beszéljünk meg egy közeli időpontot, lehetőleg a hétvégén. Megállapodtunk szombat délutánban, már épp készülőben voltam a randira, mikor az utolsó pillanatban lemondta, családi szülinapozásra kellett mennie. Furcsállottam, de úgy voltam vele, hogy oké, egyszer én, mondtam le, egyszer ő, harmadjára csak sikerül összehoznunk a találkát. Másnap láttam Facebookon, hogy aznap esküvője volt, megházasodott egy lánnyal. Majdnem leestem a székről, annyira sokkot kaptam. Korábban egy szót nem mondott arról, hogy lenne valakije, vagy ne komoly kapcsolatot keresne. Borzasztóan érzem magam, egyben fogalmam sincs, hogy mit írjak ezek után neki.

2022. szept. 12. 10:45
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nem kívánok belefolyni az újdonsült feleségével való kapcsolatába, ezt nekik kell egymás között lerendezniük. Ha a legelején elmondja, hogy szeretőt/barátság extrákkal viszonyt keres, akkor megírom neki, hogy nálam ilyesmi nem jöhet szóba, további jó keresgélést, de nem ez történt.
2022. szept. 12. 11:14
 12/27 anonim ***** válasza:
63%
#10 szerintem ez egy napi jótettel ér fel. Mondom, én örülnék neki, ha a megcsalós páromat lebuktatnák. De gondolom te is olyan faszi vagy, aki csalja a nőjét, ezért ellenzed ennyire.
2022. szept. 12. 11:14
 13/27 anonim ***** válasza:
32%
#11 akkor viszont mi itt a kérdés? Ha nem akarsz belefolyni, akkor ignorálod az életed további részében és ennyi.
2022. szept. 12. 11:15
 14/27 A kérdező kommentje:
#13 Nem szoktam szó nélkül lelépni semmilyen szituációban, most sem szeretnék. Érzékeltetni akarom, hogy nagyot csalódtam benne, egyben szeretnék választ arra, hogy miért nem azzal kezdte az ismerkedést, hogy van valakije. Mindezt kulturált keretek között, nem alpárian megbeszélve.
2022. szept. 12. 11:17
 15/27 anonim ***** válasza:
10%

#12 A minden alapot nélkülöző személyeskedés szintén csak arra utal, hogy jó harminc évvel le vagy maradva.

Plot twist: nő vagyok :)

2022. szept. 12. 11:19
 16/27 anonim ***** válasza:
89%
Mit szeretnél te egy ilyen emberrel kulturált keretek közt megbeszélni? Ez egy gerinctelen görény. Azért nem mondta, hogy van valakije, mert reménykedett abban, hogy az esküvője előtt még gyorsba meg dug dugni.
2022. szept. 12. 11:20
 17/27 anonim ***** válasza:
76%

#15 mondok egy példát a környezetemben (de több ilyet is tudok). Egyik barátnőm 6 éve együtt volt a párjával, mikor egyszer egy lány felhívta és elmondta neki, hogy most tudta meg, hogy a pasi, akivel fél éve együtt van, az az ő pasija is. Barátnőm egyből kidobta a csávót és nagyon hálás volt a lánynak a hívásért.

Úgyhogy persze, “mindenki foglalkozzon a maga dolgával”, de szerintem ha valahol tudunk segíteni valakin, akkor vegyük hozzá a bátorságot és ne dugjuk homokba a fejünket.

2022. szept. 12. 11:28
 18/27 anonim ***** válasza:
40%

"Nagyon kevés embert húzok jobbra, ő a külsejével, illetve a leírásával is megnyerő volt számomra"

Nem csak szamodra, hanem a nok 99,99%-a szamara, es ezuttal nem te voltal a szerencses nyertes......

38F incel

2022. szept. 12. 11:49
 19/27 anonim ***** válasza:
21%

#17!

Ezekkel a történetekkel csak az a baj, hogy másik felét nem ismered.

Azt a barátnőd nem meséli el neked, hogy ő hányszor kefélt félre, hány pasival levelezett, hányszor volt teljesen alaptalan féltékenységi rohama.

Én hűséges típus vagyok, de volt már olyan, hogy napi szinten hallgattam a féltékenységi hisztiket és akkor úgy döntöttem, hogy a jó része is jár nekem...

2022. szept. 12. 11:54
 20/27 anonim ***** válasza:
21%
19. Undorító a stílusod. Arra meg ki kíváncsi, hogy mit hallgattál és kitől mikor?
2022. szept. 12. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!