Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalta Tinderen, hogy a legtöbb pasi szexkapcsolatban gondolkodik? Más is tapasztalta ezt lányok?
Kamu, vagyis nem. Mert ami a nőknek átlagost jelent, az valójában közel sem az átlagos kategória...
Aki pedig átlag feletti, tehát jóképű, azok pedig nyilván kihasználják hogy bejönnek a nőknek, és váltogatják őket...
Ha a valóban átlagos férfiakat észrevennéd, mint pl. én, akkor már rég lenne komoly kapcsolatod.
Mert én pl. ott is kizárólag komolyat keresek.
29/F
Amelyik nagyon nyilvánvalóan ezt nyomatja, az kuka. Ha ennyi intelligenciát nem tudod összeszedni, h nőt nem így hódítunk meg. Neten amúgy is nagyszajubbak, eloben meg megjelenik a normális srác, mert az, meg mert téged is lát, beszél veled, már nem vagy egy a sok közül. Bonyolultabb ez, mint elsőre hiszed.
4-es voltam.
Igen. Hát na, sokan túl csórók egy prostihoz... :)
De a vőlegényem is ott ismertem meg, szóval nem veszett ügy.
9: semmi baj ezzel, sőt, szerintem ezt így kell csinálni. Szelektálj könyörtelenül, hidd el, megéri.
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!