Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként tinderen van esély normális párkapcsolatot kialakítani vagy ott gyakorlatilag minden hapsi szexkapcsolatot szeretne csak?
Jössz dugni?
(Tinder: Kanalas Akhileusz)
Én ott találtam meg a páromat pont akkor, amikor már elegem volt az egészből és úgy döntöttem, hogy törlöm magam. Cseréltünk elérhetőséget és felvettük a kapcsolatot más módon. Találkoztunk egyszer, kétszer, rengeteget beszélgettünk és harmadszorra már egyértelműnek tűnt, hogy annyira összeillünk, hogy ennek lehet komolyabb jövője. Ez 3 éve volt, tavasszal lesz az esküvőnk. :)
Mivel nekem pozitívan sült el a tinderezős korszakom, ezért pozitívan is nyilatkozom róla, de az a helyzet, hogy összességében egy nagyon romboló, nem normális alkalmazásnak tartom ettől még, az én szerencsémet pedig szerencsének tudom be. :)
Az az igazság,hogy ha külsőre minél inkább a toppon vagy a tinderen, akkor egy idő után rájössz, hogy,kb. bárkit megkaphatsz, szóval felesleges lekötnöd magad. Ráadásul aki jól néz ki és értelmes az való életben is gyorsan talál párt, nem lenne szüksége a tinderre, szóval aki jól néz ki a tinderen, azoknak a személyisége nagyrészt nem 100%.
Mielőtt vad lepontozásokba kezdenétek azt hozzá tenném, hogy ez nem egy szuper idea számomra, amit jónak tartok, és követendőnek, ezek csupán tények
A társkereső oldalak, alkalmazások csak platformok. Nem a platformon magán múlik, ki mit tud vele kezdeni. Sokan szexpartnert keresnek Tinderen is, és Randivonalon is, és Elittárson is, és a katolikus társkeresőn is, de van példa az ellenkezőjére is.
Én sokat Tindereztem, és egyszer sem szexpartnert kerestem, ennek megfleleően baromi értelmes, szimpatikus nőket ismertem ott meg. Persze ha egy férfi csak a ribancokat hajtja, vagy egy nő csak a félmeztelenül pózoló, kigyúrt majmokat és a kocsijukkal vagánykodó királyfiakat, akkor ne csodálkozzon, ha max. egy-két dugásig jut el velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!