Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként tinderen van esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként tinderen van esély normális párkapcsolatot kialakítani vagy ott gyakorlatilag minden hapsi szexkapcsolatot szeretne csak?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok?
2019. aug. 30. 21:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
Hát igen, 74%os, értelmes nő az akad rajta. Értelmes pasi nincs.
2020. febr. 15. 19:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Ez azért így erős túlzás. Engem jellemzően értelmesnek tartanak a nők, pedig hát én is tinderezek. És hallottam/olvastam nők sikersztorijait onnan, akik nem csak tornapartnert kerestek.

#10 voltam.

2020. febr. 16. 03:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ott találtam meg a párom, már több, mint 4 éve együtt vagyunk, és az esküvőt tervezzük. Szóval lehetséges. De elég sokat kell válogatni, én nekem baromi naqgy szerencsém volt, hamar egymásra találtunk. Ne azokat húzd jobbra, akik a kocsijukkal villognak, meg az 5-ből 3 gyúrós kép;) Könnyű elcsábulni, hogy ez csak egy lájk, de ne adj esélyt annak, akiről sugárzik, hogy csak azért van ott, és nem a te értékrendedet osztja! Ha ezt betartod, nem lesz baj.

Annyiban igaza van a fentieknek, hogy tényleg nagyrészt csak dugni akarnak (mondjuk több, mint 90%), de van pár normális is. Ne feled, te csak egy normálisat keresel. Annyi bárhol akad. :) :)

2020. júl. 1. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!