Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalta Tinderen, hogy a legtöbb pasi szexkapcsolatban gondolkodik? Más is tapasztalta ezt lányok?
Figyelt kérdés
Általában nem pózer, nem félmeztelen, átlagos pasikat húzok jobbra és az esetek többségében jól el is dumálunk. Aztán valahogy mindig kiderül, hogy szórakozni szeretne, szexről kezd beszélni, nem áll készen egy kapcsolatra. Olyan kB 10-ből 9 esetben. Most én vagyok rossz helyen, ha komoly kapcsolatot keresek?2020. aug. 22. 15:53
21/29 A kérdező kommentje:
15. Lehet. Most a korona miatt bizti nem lenne jó az USA, sem Spanyolország 😂😅 De nyugodt vagyok afelől, hogy annyira gáz nem lehetek, mint, amit itt szeretnének velem elhitetni, mert akadt kérőm dögivel, csak és de... A netről nem igazán volt randim... Nem jött be úgy, mint személyesen. Most is Balcsin annyi pasi lehetett volna, hogy fuh, de valahogy nem érzem a feelinget, bár szeretnék valakihez odabújni minden este. De lelkes nem vagyok, annyira amennyire kéne. Nem tudom, hogy ezek miatt vagy a tinderes negatív élmények miatt. 🤷🤷
2020. aug. 22. 18:12
22/29 anonim válasza:
Ha nem vagy lelkes, annak oka van. Az ok pedig mindig összetett, összeadodnak a dolgok, szal, is-is, sztem. Nehéz, hiszen nem vagy 16 éves kis naiv lányka. Eljön a te embered is, az tuti. Hogy mikor, hol, na a talány. Ne csüggedj addig sem. 😊
23/29 anonim válasza:
Figyelj ne magyarok között keress, ez a titok. 😀 A magyar pasik Tinderen igénytelenek, nem néznek ki jól, kuka stb. Én csak külföldiekkel ismerkedem, ég és a föld. 😀
24/29 anonim válasza:
Szépen bemutatkoztál, és csodálkozol, hogy csak szexre kellsz :D
25/29 anonim válasza:
Én a Tinderen ismertem meg a páromat és most már a feleségem!
Tehát lehet találni kincset.
A lényeg, akitől nudlis képet kapsz off-old ha csak nem szexre kell.
26/29 anonim válasza:
Mintha a csajok nem abban gondolkoznának
29/29 anonim válasza:
Mi újság azóta, kedves Kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!