Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalta Tinderen, hogy a legtöbb pasi
szexkapcsolatban gondolkodik? Más is tapasztalta ezt
lányok?
#10. 😅 Ja, ott sikerült egy szerencsétlent. Remélem nem az vagy, aki itt írt ki egy kérdést kit hívjon neg a lagziba, de sztem az vagy. 🤣
2020. aug. 22. 16:30
Igen szekektálj kérdező könyörtelenül!!!
De ne gyere ide picsogni, h még mindig egyedül vagy!
Miért te tökéletes vagy? Nem vagy az, és jó lenne, ha leszállnál a földre. Semmi esélyed így.
És nincsenek normális férfiak... Vannak, csak nem ilyeneknek.
2020. aug. 22. 16:34
13/29 A kérdező kommentje:
12. Igen,vannak olyan nők, akik megalkusznak. Sok olyan van, aki leadja, hogy ne legyen egyedül vagy olyannal is összejön, aki annyira nem is tetszik neki. De nekik mindegy. Nekem meg nem az. Én férjet keresek és nekem az az egy nem mindegy. De előtte sem volt az.
1. A tinder szexpartnerkereső
2. Elő lehet adni a tökéletes nőt, de vagy nem vagy elég jó, hogy komolyat akarjanak, vagy nem átlagos pasik.
3. Ki lehet könnyen zárni pasikat ismerkedésnél, de mi nem hisszük el, hogy prűd/fap.na majd olyat mutat négyszemközt az ágyban sokadik randi után, amit 10000 más nő összesen sem.
2020. aug. 22. 17:01
Férjet.. Ajajj. Hátt.. Mi ez nagy sietség?? Talán kifutoban vagy időből? Sztem ilyen mereven nem szabad hozzáállni, barhany eves is vagy.
2020. aug. 22. 17:06
16/29 A kérdező kommentje:
14. Igen, pont az olyanok, mint te szoktak nagyon meglepődni... 😂😂😂 Micsoda hozzáállás..
😂😂😂 Jah, hogy a férfiak komolyat, csak elég jó nőktől akarnak? 😂 Érdekes teória 😂 Akkor a nők is, csak elég jó pasiktól ugye? Akkor ezért vergődsz itt a kérdésem alatt, mert kijelenthetjük, hogy nem vagy elég jó, ha ennyire kened vágod ezt 😂😂😂😂
17/29 A kérdező kommentje:
15. Hát de, férjet. És ha nem szólt volna közbe egy családi ok, akkor már régen Amerikában élnék a férjemmel. Nekem az előző párom már a vőlegényem volt. Csak akkoriban még Magyarországon élt velem 3 évig. Aztán hazarendelték és bizonyos családi körülmények miatt nem tudtam kimenni akkor. Amerika 7000 km. Egy dbig ingáztunk, de egy évnél többet nem bírt ki a kapcsolat ilyen formában. A családi körülmények meg nemrég szűntek meg. Úgyhogy most tudnék menni, de azóta sok dolog történt köztük, bár jóban vagyunk, kétségtelen tény és még mindig elvenne, de már túl sok minden van mögöttünk és nem lenne ugyanaz. 🤷 De ám 37 éves vagyok.
És még egyszer sem voltál férjnél?
2020. aug. 22. 17:31
19/29 A kérdező kommentje:
15.De igen, volt férjem, egy brazil srác. Amíg nem házasodtunk össze, 2 és fél évig minden remek volt. Csak miután elvett, bekattant. Pedig semmi oka nem volt. Rá sem néztem másra. Szerelmes voltam. De többször bezárt a lakásba, elvitte a kulcsot, mobilomat, hogy nélküle sehova nem mehetek, míg meg nem jön. És kb ezt fél évig bírtam, aztán besokalltam. Úgyhogy nem voltak jó dolgok ezek. Inkább ennél többet nem mondanék erről a kapcsolatról. De próbálok azért pozitív lenni, csak nagyon válogatok.. Biztos ez is közrejátszik.
Brazil.. Utána egy amerikai...
Sztem megúsztad az újabb bezárást.. Már értem miért vagy ennyire elővigyázatos. Elég sok rossz érhetett idáig (nem csak párkapcsolatban) úgy érzem. Feldolgoztad, h mi miért történt veled? Mert, sztem inkább itt lenne a válasz a kérdésedre. De lehet, h hülyeséget írok. Döntsd el, nemtom. 😊
2020. aug. 22. 17:53
Kapcsolódó kérdések: