Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belső 100%, külső 40. Mit tennél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belső 100%, külső 40. Mit tennél?

Figyelt kérdés
Együtt voltam egy lánnyal, akinél egyszerűen nem tudok elképzelni jobbat, mert számomra annyira tökéletes. Viszont külsőre nem találom elég vonzónak magamhoz képest, és utálom amiért ezen nem tudok túllépni. Nem tudom mit tegyek :( 30/F

2022. szept. 11. 16:54
1 2
 11/13 anonim válasza:
91%

Hagyd inkább szegény lányt. Mért tennél tönkre egy kapcsolatot, egy olyan emberért akiben nem vagy biztos, hogy össze akarsz vele jönni?

Amúgy egyet értek a 9 -essel kicsit túl ment az ego.

2022. szept. 11. 21:05
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés hogy össze akarok-e jönni vele, mert már együtt voltunk szóval a válasz igen. Csak azt nem tudom hogy ő az akivel le is akarom-e élni az életem. Te is sok lánnyal akarhatsz együtt lenni, de csak egyel akarhatod leélni az életed, és ez egy nehéz döntés. Az ego meg nem ment túl, mert én az egoista ellentéte vagyok személyiségben
2022. szept. 12. 12:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem mennék bele, egy egészségesen működő hosszútávú párkapcsolathoz szükséges a testi-lelki vonzalom. Ez nem jelenti azt természetesen hogy csak és kizárólag modellekkel kell összejönni, de valljuk be úgy nem fog működni a dolog ha nem érzed jól magad a párod mellett és nem kívánod őt. Hogy ha eddig nem működött, és még mindig nem tetszik neked mint nő miért gondolod hogy működhetne most? Nem látok bele a részletekbe, de az adott információk alapján az jön le hogy nem változott semmi. Régen nem működött a kapcsolat, nem vonzódtál hozzá és szakítottatok egy hamis indok miatt.

Most ugyanaz a felállás, mert még mindig nem jön be neked a lány, legalábbis a kinézete nem. Csak lefutnátok még egyszer ugyanazokat a köröket mint amikor kapcsolatban voltatok, és ismét szakítás lenne a vége vagy egy boldogtalan párkapcsolat.

Szerintem hagyd az illetőt. Az írásod alapján az jön le, hogy te olyan partnert keresel akire hosszútávra tervezel, potenciálisan élethosszig is. Ezzel a hölggyel ez nem menne, illetve jelenleg párkapcsolatban is él. Őszintén, szerintem etikátlan lenne így játszadoznod vele, a többi válaszoló ezért is nevezett téged egoistának. Elrontanád a párkapcsolatát, aztán csalódást okoznál neki és valószínüleg össze is törnéd szegényt. Te is tudod hogy nincs értelme annak hogy megpróbálod vele ismét, és vagy sikerül vagy nem. A saját bizonytalanságodnak és találgatásodnak ne tedd ki. Mert ez így tényleg nagyon úgy jön le hogy csak játszadozni akarsz vele. Többet érnél azzal ha más valakit keresnél.

2022. szept. 12. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!