Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belső 100%, külső 40. Mit tennél?
Hagyd inkább szegény lányt. Mért tennél tönkre egy kapcsolatot, egy olyan emberért akiben nem vagy biztos, hogy össze akarsz vele jönni?
Amúgy egyet értek a 9 -essel kicsit túl ment az ego.
Én nem mennék bele, egy egészségesen működő hosszútávú párkapcsolathoz szükséges a testi-lelki vonzalom. Ez nem jelenti azt természetesen hogy csak és kizárólag modellekkel kell összejönni, de valljuk be úgy nem fog működni a dolog ha nem érzed jól magad a párod mellett és nem kívánod őt. Hogy ha eddig nem működött, és még mindig nem tetszik neked mint nő miért gondolod hogy működhetne most? Nem látok bele a részletekbe, de az adott információk alapján az jön le hogy nem változott semmi. Régen nem működött a kapcsolat, nem vonzódtál hozzá és szakítottatok egy hamis indok miatt.
Most ugyanaz a felállás, mert még mindig nem jön be neked a lány, legalábbis a kinézete nem. Csak lefutnátok még egyszer ugyanazokat a köröket mint amikor kapcsolatban voltatok, és ismét szakítás lenne a vége vagy egy boldogtalan párkapcsolat.
Szerintem hagyd az illetőt. Az írásod alapján az jön le, hogy te olyan partnert keresel akire hosszútávra tervezel, potenciálisan élethosszig is. Ezzel a hölggyel ez nem menne, illetve jelenleg párkapcsolatban is él. Őszintén, szerintem etikátlan lenne így játszadoznod vele, a többi válaszoló ezért is nevezett téged egoistának. Elrontanád a párkapcsolatát, aztán csalódást okoznál neki és valószínüleg össze is törnéd szegényt. Te is tudod hogy nincs értelme annak hogy megpróbálod vele ismét, és vagy sikerül vagy nem. A saját bizonytalanságodnak és találgatásodnak ne tedd ki. Mert ez így tényleg nagyon úgy jön le hogy csak játszadozni akarsz vele. Többet érnél azzal ha más valakit keresnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!