Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő 10-es skálán mennyire jó nő? Egy ilyen kaliberű nőhöz milyen pasinak kellene lennem?
2022. szept. 4. 18:05
1/16 anonim válasza:
6-os, tehát neked legalább 8-asnak kell lenned, hogy unlockold ezt az achievementet.
2/16 anonim válasza:
Kedves Eszter anno már kérdezted, ahogy megy az idő úgy leszel egyre jobb.
3/16 anonim válasza:
Biztos jól tud szorítani ha olyan eres az alkarja. Vékony és nem tűnik taszítónak az arca, szóval én egy 7-est adnék rá úgy, hogy a vékony nők az eseteim (légyszi kövezzetek meg egy ilyen szubjektív dolog miatt <3)
4/16 anonim válasza:
Minum 190cm magas legyél. A nő szerintem csinos szép arcú, de az hogy magas, kissé nőietlenné teszi.
5/16 anonim válasza:
Azt nem kérdezted mennyit kell keresni húzza...
6/16 anonim válasza:
Olyan 6/7 de már benne kezd lenni az idősebb korban.
Ha szerencséd van elég lenne ha keresel havi 2 milliót tisztán, és te magad is magas vagy (183-felett) és mellé vékony vagy szalkasan izmos.
7/16 anonim válasza:
Amerikában él. Te ott élsz? Egészséges életmód elkötelezett híve vagy?
8/16 anonim válasza:
7 úgy alapból, a korához képest( 35-40 közötti lehet) már 8 vagy 9.
Ennél jobban negyvenhez közel szinte lehetetlen kinézni.
9/16 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem jön be. Túl "csontos", férfias vonásai vannak és már eléggé idős, ami látszik is, amivel nincs semmi baj, csak ne próbálná meg 30kg sminkkel takargatni. Olyan tipikus mű nőnek tűnik, aki még véletlenül sem piszkítaná be a kezét.
Egy ilyen "kaliberű" nőhöz leginkább menő üzletember/vállalkozónak kell lenned, sok pénzzel kitömve és az sem árt, ha még jól is nézel ki.
10/16 anonim válasza:
Apám, és ezek szívóznak itt velünk akik leírjuk hogy negyven körül vagyunk hogy milyen ocsmányak lehetünk, miközben ezt a szikkadt kórót istenítik, aki lehet hogy csak 35 de ötvennek kinéz alsóhangon. A 64 éves anyámnak finomabb, fiatalosabb arca van. A gyönyörű Olivia Newton John fiatalabbnak nézett ki ennél a nőimitátornál. Nem tudom ki ez de ha azt mondanák transz, simán elhinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!