Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kaliberű pasinak kell lennem, hogy esélyem legyen ilyen tipikus intellektuális informatikus csajoknál?
Több hete látom ezt a hirdetést a facebook-on és elképesztően bele vagyok habarodva ebbe a nőtípusba (ha valaki tudja a nevét privátot irhatna).
Tudom, tudom, lehet ez csak egy stock fotó, de akkor is a legtöbb csaj - akiket gazdasági/informatikai szakon láttam egyetemen - hasonló kaliberű volt. Én is informatikát tanultam, de mai napig nincs barátnőm, mert bőven átlag alatti vagyok a 169 cm-emmel és sovány alkatommal.
Az ilyen nőknek mindig van valamilyen emocionális, rejtett erotikus kisugárzása, ami engem nagyon vonz és nem olyan sablonos, futószalagon gyártott tucatinsta marketingtermékek mint a legtöbb mai csaj.
Tapasztalataitok alapján milyen szintet kellene megütnöm ahhoz, hogy ilyen intellektuális irodista csajoknál legyen esélyem?
"bele vagyok habarodva ebbe a nőtípusba"
ööö... modell?
"ha valaki tudja a nevét privátot irhatna"
minden nő álma egy informatikus törpe, aki 1 hónapja titokban rá veri a farkát, úgyhogy légyszi írjátok meg neki
Hajaj, én meg vele vagyok így, ráadásul létező és elvileg pesti a Leányzó...
kepkuldes.com/images/091043ad3d8c7012b952aca578600e4d.jpg
Mit meg nem adnék érte, hogy... visszautasítson. :D
Hát ha szép és okos a lány, akkor elég magasan lesz a léc.
Sportos alkat, intelligencia, EQ sem árt, szociális készségek, önbizalom.
De mindenkinek más jön be, ezek csak ilyen általános dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!