Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A műszaki területen (informati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A műszaki területen (informatika, gépészmérnök, villamosmérnök, matematikus...stb. lévő férfiak hol szoktam ismerkedni hölgyekkel / lányokkal?

Figyelt kérdés

2021. jún. 23. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
8%
Az ilyenektől undorodnak a nők. Sehol leginkább.
2021. jún. 23. 14:05
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
A férjemet a Badoo-n ismertem meg, programozó.
2021. jún. 23. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Mint bárki más is. Sport közben, egyetemen, barátok által, bárhol. Nem kell félteni őket. Én lány vagyok ezek közül az egyik szakon tanulok, a fiú szaktársaim nagy részének van barátnője. Sőt 2-3 pár is van legalább csoporton belül. (20 fős csoport és ezt egy félév alatt sikerült összehozni) De az idősebbek, akiket ismerek ezen a területen, nekik is van többnyire barátnőjük/feleségük.
2021. jún. 23. 14:21
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Én gépész vagyok, gyerekkori jó barátom programozó, mindketten 31 évesek vagyunk és sosem volt kapcsolatunk.

De én úgy vettem észre, hogy ha főiskola idején nem találja meg a feleségjelöltet valaki, akkor marad a net, vagy fesztiválok, vagy munkahely, esetleg kirándulás, sport.

2021. jún. 23. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A férjem programozó, társaságon keresztül ismertem meg (ahol a társaság férfitagjai szintén mind programozók és már házasságban élnek).

Tesóm programozó, ő neten is ismerkedik és a baráti körön keresztül is. Eljár mindenféle programokra, sportol, éli az életét, és közben keresi élete párját is.

Egy barátnőm férje szintén programozó, ők még egyetemi éveik alatt ismerkedtek meg, a srác akkor felszolgáló volt valami fagyisnál.

Na, szóval bárhol, mint mindenki más.

2021. jún. 23. 14:53
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
a fősuli/egyetem és munkahely mint ismerkedési színterek, nagyjából kizárva, egyébként viszont semmi extra. tágabb ismerősi kör és mindenféle társasági események vannak az első helyen, mint mindenki másnál is.
2021. jún. 23. 15:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
egyébként gazdasági szakos haverom meg pont arról panaszkodott, hogy hiába van náluk sok lány, többnyire máshonnan választanak párt.
2021. jún. 23. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Végzős villamosmérnök hallgató vagyok, és többnyire sehol. Egyetemen nulla csaj van, ismeretségi körömben nincs szabad lány, akivel meglenne a közös szimpátia. Bulizni nem nagyon szoktam, mert eü okokból absztinens vagyok.

Társkeresőn a lőtéri kutya se lájkol, vagy ha valaki jobbra is húz, nem válaszol.

Társkeresős túrákon kolbászfesztivál van, egyéb alternatív társkeresési módokon még gondolkodom.

Igazából vagy a velem egyidős lányok 90+%-a foglalt, vagy én vagyok nagyon csúnya. Vagy a kettő egyszerre...

Na jó, én kirívóan negatív képet sikerült lefestenem, én lúzer vagyok, de sok szaktársamnak van barátnője..

F

2021. jún. 24. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
En egyetemen, sportolas kozben (vagy siman sportesemenyen nezokent), barati tarsasagban, interneten ismerkedtem meg az elozo kapcsolataimmal, szoval nagyjabol ugyanott, ahol mindenki mas is.
2021. jún. 24. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
Vagy aki gépész és tehetséges, tervezhet magának egy robotnőt ( ha gazdag, akkor vehet is).
2021. jún. 25. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!