Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért fontos ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért fontos ennyire a férfiak munkahelye, foglalkozása, hogy majd mindegyik elsőként ezt kérdezi? Amúgy egy számtechboltban dolgozom (adatlapomon kint van), gépeket javítunk, szóval nem programozó informatikusok vagyunk nettó 500-600 ért.

Figyelt kérdés

[link]

De ha azt mondom, hogy csak egy boltban vagyok rendszergazda és gépjavító, akkor hirtelen hátrább vesznek azonnal az ismerkedési hajlandóságukból. Eléggé kellemetlen ez és már rossz szemmel nézek a legtöbb nőre. Mintha mind egyforma lenne (akikkel ismerkedem).

2022. jan. 15. 10:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
14%
mert havi nettó 200ból nem lehet fenntartani egy normális életet. És akkor a gyereknevelésről még szó se esett.
2022. jan. 15. 11:01
 2/27 anonim ***** válasza:
63%
A férfiak is ugyanúgy kérdezik.
2022. jan. 15. 11:04
 3/27 anonim ***** válasza:
32%

Azért mert ha nincs bejelentett jól fizető munkád akkor bahhatod az egészet mert nem tudod eltartani a családodat ha gyereked lesz és az asszony gyesen lesz. Ezért kérdezik meg, mert a normális nő nem jön össze egy trogerral.

F

2022. jan. 15. 11:06
 4/27 anonim ***** válasza:
84%
Én személy szerint qrvára nem vagyok tisztában azzal, hogy melyik munka hogy fizet (pár területet kivéve, ahol elég köztudott a dolog). Nem beszédtéma a barátaim vagy a családom körében, hogy ki mennyit keres, az pedig, hogy "jó" vagy "rossz" egy fizetés teljesen relatív (pl. sokak szerint mondjuk havi 4-500ezer nettó kevés vagy átlagos, mégis mondjuk a tanárok vagy az egészségügyi dolgozók ennek max. a feléért robotolnak nap, mint nap és így sem hajléktalanok vagy mélyszegénységben élők). Ha azt kérdezem valakitől, hogy mivel foglalkozik, akkor arra vagyok kíváncsi, hogy mivel tölti minden napjának minimum 8 óráját. Nem tudom, miért kell ebből tabu témát csinálni, baromira nem életszerű, hogy egy ismerkedés vagy kapcsolat során mindkét fél csak úgy eltűnik napi 8-12 órára, aztán visszatér, mintha mi sem történt volna és egyikük sem kérdezi meg, hogy amúgy mi volt az ébren töltött napod eddigi 80%-ában.
2022. jan. 15. 11:19
 5/27 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem elég alap kérdés, hogy mit dolgozik a másik. És nálam ez nem a pénzre megy. 25 vagyok, szóval a korosztályomban vannak olyan férfiak is, akiknek már fix, jó állásuk van, olyanok is, akik teljesen pályakezdők, és olyanok is, akik még tanulnak (mint pl én is, mert nem csont nélkül végezték el az egyetemet, vagy akarnak valami mást is tanulni) és mellette kb csak diákmunkáznak. Szóval teljesen vegyes, hogy ki hogy áll ekkor a karrierépítésben. De ez egy érdekes infó, mert a napunk nagy részét munkával töltjük, szóval sokat elárul a másikról, hogy mivel foglalkozik épp.

Nekem sincs semmi jó munkám egyelőre, sima eladó vagyok egyetem mellett, hát nem sok pénzt keresek. Nőként is látom, hogy van aki ezért lenéz, de hát ez van. Ettől függetlenül teljesen normális dolognak tartom, hogy valaki rákérdez ismerkedéskor a másik foglalkozására.

2022. jan. 15. 11:19
 6/27 anonim ***** válasza:
65%
Férfiak is megkérdezik, amúgy engem azért érdekel, mert eléggé az életünk része a munkahelyünk, egy alap információ, nem a fizetés miatt.
2022. jan. 15. 11:32
 7/27 anonim ***** válasza:
20%
A baj az hogy a nők többsége,anyagi szempontból semmit nem tud felmutatni. Elvárásuk az van, másokkal szemben.Se lakásuk,se autójuk,se félretett pénzük sincsen. A két négyzetméteres szobájukból álmodoznak.
2022. jan. 15. 11:42
 8/27 anonim ***** válasza:
77%

"A baj az hogy a nők többsége,anyagi szempontból semmit nem tud felmutatni."

AKkor nézd meg a fizetési statisztikákat. Némi különbség van, de közel sem akkora, mint amit ide vízionáltok.

Bár tudom, itt a gyk-án mindenki gazdag vállalkozó. Ja nem.

És kb. annyi fiatal nőnek van lakása, mint férfinek. És jelentős részük jól is keres.

Inkább te egy irigy csóró lúzer vagy.

2022. jan. 15. 11:47
 9/27 anonim ***** válasza:
81%

Mert ez alap, hogy érdeklődik az életedről, hogy mi foglalkozásod. Nem minden nő szeretné elvenni a pénzed, nem minden nő akar beköltözni a lakásodba, egyszerűen vonzóbb egy olyan férfi, aki el tudott már érni valamit az életben. Én pl a saját házamban élek, de munkaképtelen vagyok egyelőre, nagyon szeretnék társat találni, de munkanélküliként nem is próbálkozom, mert nekem sem kellene egy munkanélküli férfi. Ha lesz munkám, akkor majd regisztrálok valahova, vagy majd lesz valahogy. Ja, és kedves 7-es hozzászóló. Van saját hitelmentes házam és félretett pénzem is.

41/N

2022. jan. 15. 11:51
 10/27 anonim ***** válasza:
94%

Meg akar ismerni, tudni akarja mivel töltöd mindennapjaid. Megsúgom, azért mert valaki mérnök vagy informatikus, még nem keres jól. Van olyan mérnök ismerősöm, aki majdnem fele annyit visz haza, de olyan is, aki dupla annyit, mint én.

Nézd a dolog pozitív oldalát, amelyik nő csak a pénzedre megy, könnyedén le tudod koptatni már az ismerkedés elején és nem rabolja az időd.

2022. jan. 15. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!