Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért fontos ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért fontos ennyire a férfiak munkahelye, foglalkozása, hogy majd mindegyik elsőként ezt kérdezi? Amúgy egy számtechboltban dolgozom (adatlapomon kint van), gépeket javítunk, szóval nem programozó informatikusok vagyunk nettó 500-600 ért.

Figyelt kérdés

[link]

De ha azt mondom, hogy csak egy boltban vagyok rendszergazda és gépjavító, akkor hirtelen hátrább vesznek azonnal az ismerkedési hajlandóságukból. Eléggé kellemetlen ez és már rossz szemmel nézek a legtöbb nőre. Mintha mind egyforma lenne (akikkel ismerkedem).

2022. jan. 15. 10:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
31%

"Csak az ingyenélésre berendezkedett, agyonplasztikázott ribizliket tartják el. A "normális" nőket nem."

Te csak azt hiszed! Számtalan aranyos kiscsajt ismertem aki bizony odatartja a seggét... Egy volt barátnőm is: minden mű rajta, délelőtt jár személyi edzőhöz, lakást bérel és higgyem is el hogy öregeken segít:D

De volt melóhelyemen is ami tele volt fiatal lánnyal az volt a módi hogy volt egy dupla állásos kanija vagy egy hivatásos sportoló csávója, mindent alátett és csak a sminkszarjaira valót kellett megkeresnie.

2022. jan. 16. 10:54
 22/27 anonim ***** válasza:
36%
De bakker, ez azért elég rémisztő. Infósként neked nem? Ha nekem valami random "csaj" az internetről egyből a munkám iránt érdeklődne én ott zárnám be az egészet, bár neten egyébként sem ismerkedem. És ez most nagyon nem győzött meg az ellenkezőjéről.
2022. jan. 16. 20:21
 23/27 A kérdező kommentje:

Ha nekem valami random "csaj" az internetről egyből a munkám iránt érdeklődne

Azonnal ezzel kezdte, előtte soha nem beszéltem még vele. Bejelöltem ismerősnek, ő vissza és rám írt. És ez nem az első eset, hogy ezzel nyit egy nő, kb a 3. három év alatt.

2022. jan. 17. 15:48
 24/27 anonim ***** válasza:
82%
Azért, mert sok mindent elmond az illetőről az, hogy mivel foglalkozik az élete számottevő részében. Sok mindent le lehet szűrni érdeklődésről, értékrendről stb. Persze, vannak golddigger nők is, de nem mind az.
2022. jan. 17. 15:51
 25/27 anonim ***** válasza:

"kb a 3. három év alatt."

Az semmi. Vihar a biliben.

2022. jan. 17. 15:56
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk én azért kérdezném meg, hogy megismerjem a másikat és megtudjam hogyan telnek a mindennapjai. Erre nem gondoltál?
2022. ápr. 27. 16:12
 27/27 anonim ***** válasza:
Engem érdekel, hogy a másik mivel foglalkozik élete számottevő részében, az elmond egy csomó mindent róla, bőven túlmutatva azon, mennyit keres... sőt sokszor meg sem lehet mondani a keresetet a munkakörből, és nem is azért érdekel, mert amíg magát eltartja, addig nekem oké, volt olyannal is tartós kapcsolatom, aki a felét nem kereste meg annak, amit én, és nem a pénz miatt lett vége.
márc. 8. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!