Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért fontos ennyire a férfiak munkahelye, foglalkozása, hogy majd mindegyik elsőként ezt kérdezi? Amúgy egy számtechboltban dolgozom (adatlapomon kint van), gépeket javítunk, szóval nem programozó informatikusok vagyunk nettó 500-600 ért.
De ha azt mondom, hogy csak egy boltban vagyok rendszergazda és gépjavító, akkor hirtelen hátrább vesznek azonnal az ismerkedési hajlandóságukból. Eléggé kellemetlen ez és már rossz szemmel nézek a legtöbb nőre. Mintha mind egyforma lenne (akikkel ismerkedem).
"Csak az ingyenélésre berendezkedett, agyonplasztikázott ribizliket tartják el. A "normális" nőket nem."
Te csak azt hiszed! Számtalan aranyos kiscsajt ismertem aki bizony odatartja a seggét... Egy volt barátnőm is: minden mű rajta, délelőtt jár személyi edzőhöz, lakást bérel és higgyem is el hogy öregeken segít:D
De volt melóhelyemen is ami tele volt fiatal lánnyal az volt a módi hogy volt egy dupla állásos kanija vagy egy hivatásos sportoló csávója, mindent alátett és csak a sminkszarjaira valót kellett megkeresnie.
Ha nekem valami random "csaj" az internetről egyből a munkám iránt érdeklődne
Azonnal ezzel kezdte, előtte soha nem beszéltem még vele. Bejelöltem ismerősnek, ő vissza és rám írt. És ez nem az első eset, hogy ezzel nyit egy nő, kb a 3. három év alatt.
"kb a 3. három év alatt."
Az semmi. Vihar a biliben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!