Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért fontos ennyire a férfiak munkahelye, foglalkozása, hogy majd mindegyik elsőként ezt kérdezi? Amúgy egy számtechboltban dolgozom (adatlapomon kint van), gépeket javítunk, szóval nem programozó informatikusok vagyunk nettó 500-600 ért.
De ha azt mondom, hogy csak egy boltban vagyok rendszergazda és gépjavító, akkor hirtelen hátrább vesznek azonnal az ismerkedési hajlandóságukból. Eléggé kellemetlen ez és már rossz szemmel nézek a legtöbb nőre. Mintha mind egyforma lenne (akikkel ismerkedem).
"A baj az hogy a nők többsége,anyagi szempontból semmit nem tud felmutatni. Elvárásuk az van, másokkal szemben.Se lakásuk,se autójuk,se félretett pénzük sincsen."
A baj az, hogy a fiatal (25 körüli) korosztályban férfiak közül is 99%-ban csak annak van (hitelmentes, saját) lakása és (új és biztonságos) autója, akinek a szülei vettek vagy örökölt. A másik opció pedig az, hogy otthagyta a sulit, amint lehetett és gimis kora óta kőkeményen dolgozott egy jó(!) szakmával, amit általában nem jókedvében tesz az ember, hanem azért, mert a szüleitől nem számíthat a minimumra sem. De örökség, lottóötös vagy hitel nélkül, egy közepes városban így sem tud ilyen fiatalon senki lakást vásárolni.
Az vagy amit dolgozol.
Ez kb a ki vagy kérdésnek felel meg.
Pontosan. A mi generációnk (1990 után születettek) esélye sincs egy saját hitelmentes lakásra. A második világháború óta most a legnehezebb lakáshoz jutni önerőből.
És az a gond, hogy a nők többségének nulla közgazdasági ismerete van, hogy ezt átlássa. De elvárások azok aztán nagyon vannak.
Nekem most nagyon bejön egy boltos srác :)
Én csak azért kérdezem főleg, mert az érdeklődésikörére kíváncsi vagyok, egy beszédtéma, ha épp nincs jobb és kb lesz némi rálátásom, hogy nézhet ki az időbeosztása. Mondjuk, más egy boltos, akivel naponta együtt lehetek és más egy kamionos, akit esetleg hetekig nem látok.
Egyik sem baj, de azért csak alap info nem?
Amugy férfiak is ezzel a kérdéssel kezdik.
Csak mi férfiak általában örülünk ha a nő dolgozik egyáltalán valamit és nem eltartatni akarja magát
Hat en (a magyarorszagi szamtechboltokbol kiindulva) nem neveznelek javitonak, inkabb alkatreszcserelonek. Egy USB portot nem tudnak raforrasztani a lapra, pedig nem kell hozza Nagy Magyar Kiralyi Esz.
37F incel
Nekem most nagyon bejön egy boltos srác :)
Aldisok jól keresnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!