Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kaliberű pasinak kellene lennem ahhoz, hogy ilyen nőnél legyen esélyem?
Most tekintsünk el attól, hogy ki ő, milyen titulussal. Lehet akár egy Aldi-s pénztáros (mondjuk sose láttam szép eladókat) vagy lehet esetleg egy joghallgató.
#1: Funkcionális analfabéta vagy?
Szerintem átlagosan néz ki Sanna Marin, legalábbis az ilyen képein nem tűnik kifejezetten jó nőnek. Ha nem anyád tart el és rendben van az életed, akkor esélyes lehet egy ilyen nő. De ha teli vagy elfolytott frusztrációval és napfényt is csak akkor látsz amikor kiviszed a kukát az utcára és nem tudsz szocializálódni, akkor esélytelen. Nem a külseje miatt, hanem mert az ilyen #1-es féléktől ösztönösen menekül minden épeszű ember.
Szerintem simán vannak szép eladók meg árufeltöltők is. :) (olyan is, aki Nála jobban néz ki részemről)
Egyetértek a 2-essel.
Kövezzetek meg, de nálam ő simán "balos" (értsd: Tinderen gondolkodás nélkül balra menne)...
34F
Tipikus példa hogy a képernyő és a hírnév mindenkit megszépít.
+ Politikai pályán elég kevés az "átlagos külsejű nő " ez még pluszban dob rajta.
De szerintem sincs benne abszolút semmi extra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!