Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kaliberű pasinak kellene lennem ahhoz, hogy ilyen nőnél legyen esélyem?

Figyelt kérdés

[link]

Most tekintsünk el attól, hogy ki ő, milyen titulussal. Lehet akár egy Aldi-s pénztáros (mondjuk sose láttam szép eladókat) vagy lehet esetleg egy joghallgató.

2022. aug. 20. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
forintban nettó 8-9M elég lenne talán havonta
2022. aug. 20. 18:58
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

#1: Funkcionális analfabéta vagy?

Szerintem átlagosan néz ki Sanna Marin, legalábbis az ilyen képein nem tűnik kifejezetten jó nőnek. Ha nem anyád tart el és rendben van az életed, akkor esélyes lehet egy ilyen nő. De ha teli vagy elfolytott frusztrációval és napfényt is csak akkor látsz amikor kiviszed a kukát az utcára és nem tudsz szocializálódni, akkor esélytelen. Nem a külseje miatt, hanem mert az ilyen #1-es féléktől ösztönösen menekül minden épeszű ember.

2022. aug. 20. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
#1 erősen kivetít, neki szegénynek milliók kellenek bármelyik nőnek , hogy minimum szóba álljon vele
2022. aug. 20. 19:30
 4/11 Gymnospermatophyta ***** válasza:
85%

Szerintem simán vannak szép eladók meg árufeltöltők is. :) (olyan is, aki Nála jobban néz ki részemről)

Egyetértek a 2-essel.

2022. aug. 20. 19:46
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is átlagos, természetes szépség. Ha a magyar nők nem rajzolnának maguknak szemöldököt, nem fújatnák föl a szájukat, nem festenének masik arcot a sajátjukra sminkkel akkor minden masodik kb így nézne ki.
2022. aug. 20. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kövezzetek meg, de nálam ő simán "balos" (értsd: Tinderen gondolkodás nélkül balra menne)...

34F

2022. aug. 20. 21:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos nő...
2022. aug. 20. 21:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus példa hogy a képernyő és a hírnév mindenkit megszépít.

+ Politikai pályán elég kevés az "átlagos külsejű nő " ez még pluszban dob rajta.

De szerintem sincs benne abszolút semmi extra

2022. aug. 20. 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
hagyjuk már ezt a nőt
2022. aug. 20. 23:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig így gondolkozol, addig semmi esélyed.
2022. aug. 21. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!