Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ő 10-es skálán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő 10-es skálán mennyire jó nő? Egy ilyen kaliberű nőhöz milyen pasinak kellene lennem?

2022. szept. 4. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
1-essel egyetértek.
2022. szept. 4. 23:56
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Nézd meg a karját, azért ilyen az arca, mert minimális a testzsírja a nőnek, olyan szálkás, hogy ki lehet venni rajta az izmokat. Ez a nő rendkívül vékony/sportos, erős nő. Szerintem tökéletes teste van azoknak, akik a sportosan vékony nőkre buknak. A legtöbb férfi meg ilyen nőt keres alkatra, és ez az alkat meg is szokott látszani az ember arcán is. Ha alig van testzsírja, az arcán sem marad sok.
2022. szept. 5. 06:58
 13/16 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=ref-j3PQ6YQ

Itt látszik az alakja, ha a végére tekersz, szinte semmi zsír nincs a testén, ezért van csontos arca

2022. szept. 5. 07:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Alakra 7, arcra 5-6.

"Egy ilyen kaliberű nőhöz milyen pasinak kellene lennem?"

Tudni kéne, hogy neki mi jön be... Anélkül passz.

2022. szept. 5. 10:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Selmeci Gabika, mi lett veled?
2022. szept. 5. 11:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem 5-ös, de tudnék olyan 3-ast mutatni, aki viszont az esetem.
2022. szept. 5. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!