Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külső kb. Melyik évtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső kb. Melyik évtől kezdett ennyit számítani a nőktől?

Figyelt kérdés

2010-ig egész biztos vagyok benne ennyit nem számított. Sokan személyiséggel hódítottak, humorral, csipkelődéssel.

Most meg az összes alacsony és vagy csúnya/vékony pasi szingli és incel.

Mi okozta ezt a hirtelen változást?

2022. szept. 10. 16:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
83%
Igen, Epres Attila és Dózsa Zoltán is szűz, Kőhalmiról nem is beszélve...
2022. szept. 10. 16:10
 2/31 anonim ***** válasza:
84%
Hát, most se vállalható külső, se azt kompenzáló személyiséggel nem rendelkezik a férfiak egy jelentős része. 🤷🏻‍♀️
2022. szept. 10. 16:12
 3/31 Gymnospermatophyta ***** válasza:
88%

Szerintem mindig is számított. Ahogyan az is, hogy milyen a személyiség. Az említett példa pl. szerintem most is megállhatja a helyét:)

De ez fordítva is igaz. Nálam is számít a külső a lányoknál. Biztos van akinek kevésbé, de akkor olyan lány is létezik, akinek szintén kevésbé fontos. Tehát én nem látom olyan tragikusan:D (mondjuk ált. optimista vagyok...)

2022. szept. 10. 16:38
 4/31 anonim ***** válasza:
23%

#2 Sosem lehetett a vállalható külső hiányát személyiséggel kompenzálni.

Kérdező meg nem tudom miről beszél, 2003-2007 közt voltam középiskolás, ugyanígy válogattak a csinosabb lányok. Amelyik srác nem volt helyes, labdába sem rúghatott.

2022. szept. 10. 16:39
 5/31 anonim ***** válasza:
90%
Amióta a férfiaknak.
2022. szept. 10. 16:44
 6/31 anonim ***** válasza:
6%
Az internet hibája ez is,mint minden.
2022. szept. 10. 16:50
 7/31 anonim ***** válasza:
96%
Nem tetszik az egyenlőség? Szar visszaadni a felét annak, amit elvársz, mi?
2022. szept. 10. 16:54
 8/31 anonim ***** válasza:
25%
Kb. Kr. e. 10000 környékétől.
2022. szept. 10. 16:57
 9/31 anonim ***** válasza:
19%

Külső mindig is számított nőknek. Annyi a különbség, hogy online dating miatt egy sokkal nagyobb halmaz áll a rendelkezésükre és "ujjnyújtásnyi" munka nekik kiválogatni a sok jó közül a legjobbakat még azon az áron is, ha cserébe osztozniuk kell más nőkkel ezeken az erőforrásokon. Ill. régen kevésbé nézték jó szemmel (szülők...), ha állandóan mással dugott a nő. Ma már ez teljesen normális sőt ez a követendő példa.

Nincs kőbe vésve, de 40 körül ha valamelyiknek eszébe jut, hogy gyereket akar vagy esetleg látja már magán, hogy zuhan a népszerűsége, mert elkezdett megcsúnyulni, akkor előfordul, hogy keresnek egy hülyét, akit magukhoz láncolhatnak egy gyerekkel (mellette meg mehet a félrekúrás, amíg a külsejük még engedi).

2022. szept. 10. 17:01
 10/31 anonim ***** válasza:
85%
Nagyikám mindig azt mondta, férfi ha egy fokkal szebb az ördögnél, az már teljesen jó. (De azért a nagypapám egy snájdig úriember a régi fotókon, és öreg korában is jóvágású volt, szóval...)
2022. szept. 10. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!