Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső kb. Melyik évtől kezdett ennyit számítani a nőktől?
2010-ig egész biztos vagyok benne ennyit nem számított. Sokan személyiséggel hódítottak, humorral, csipkelődéssel.
Most meg az összes alacsony és vagy csúnya/vékony pasi szingli és incel.
Mi okozta ezt a hirtelen változást?
Szerintem mindig is számított. Ahogyan az is, hogy milyen a személyiség. Az említett példa pl. szerintem most is megállhatja a helyét:)
De ez fordítva is igaz. Nálam is számít a külső a lányoknál. Biztos van akinek kevésbé, de akkor olyan lány is létezik, akinek szintén kevésbé fontos. Tehát én nem látom olyan tragikusan:D (mondjuk ált. optimista vagyok...)
#2 Sosem lehetett a vállalható külső hiányát személyiséggel kompenzálni.
Kérdező meg nem tudom miről beszél, 2003-2007 közt voltam középiskolás, ugyanígy válogattak a csinosabb lányok. Amelyik srác nem volt helyes, labdába sem rúghatott.
Külső mindig is számított nőknek. Annyi a különbség, hogy online dating miatt egy sokkal nagyobb halmaz áll a rendelkezésükre és "ujjnyújtásnyi" munka nekik kiválogatni a sok jó közül a legjobbakat még azon az áron is, ha cserébe osztozniuk kell más nőkkel ezeken az erőforrásokon. Ill. régen kevésbé nézték jó szemmel (szülők...), ha állandóan mással dugott a nő. Ma már ez teljesen normális sőt ez a követendő példa.
Nincs kőbe vésve, de 40 körül ha valamelyiknek eszébe jut, hogy gyereket akar vagy esetleg látja már magán, hogy zuhan a népszerűsége, mert elkezdett megcsúnyulni, akkor előfordul, hogy keresnek egy hülyét, akit magukhoz láncolhatnak egy gyerekkel (mellette meg mehet a félrekúrás, amíg a külsejük még engedi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!