Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok a külső tulajdonságok vagy a belső tulajdonságok számítanak jobban?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 12:46
1/9 anonim válasza:
engem akkor fog meg egy fiú, ha a külsőhöz illik a belsője. Leginkább az aranyos fiúkat szeretem:)
2/9 anonim válasza:
Csajozási tanácsok kezdőknek.
No. 1. - Ne legyél ronda!
3/9 A kérdező kommentje:
12:58
de sajnos az vagyok :S
2012. ápr. 30. 13:02
4/9 anonim válasza:
Külsőt tekintve van egy minimum szint, ha afelett van a srác, akkor a belső érdekel.
(Értsd: A belső a lényeg számomra, de el tudok képzelni olyan külsőt, hogy azon már a belső szépsége sem tud segíteni.)
5/9 anonim válasza:
A külső az első amit az ember lát így legalább olyan fontos mint a belső... De egyik sem fontosabb a másiknál. Persze az idő előrehaladtával ahogy a külső öregszik a belső lesz a fontosabb
6/9 anonim válasza:
Külső nélkül nem ér semmit a belső....de a külsős sem ér semmit a belső nélkül...szóval első lépcsőfok a külső,utána a belső...ha valamelyik nem kóser,akkor nem lesz semmi jó!
7/9 anonim válasza:
Mind a kettő ugyanolyan fontos, egyik sem gyűri le a másikat!
Hiába szép az alma, ha belülről rohad. Ugyanez fordítva.
A kettőnek egyformának kell lennie.
8/9 anonim válasza:
A külső ami megfog, a belső ami megtart :))igaz
9/9 anonim válasza:
Tavaly még azt mondtam, hogy nekem a belső számít jobban.
Aztán randiztam egy fiúval, aki a külsejével nem nagyon fogott meg, és rájöttem, hogy a külső is nagyon sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!