Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, őszintén! Ti adtok esélyt ismerkedésre olyan fiúnak, aki külsőre nem helyes, de ha jellemre szimpatikus, akkor járnátok vele?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 00:26
1/17 anonim válasza:
A személyisége meg tud szépíteni egy férfit. Tényleg.
2/17 anonim válasza:
Nem, járni ritkán járnának vele, viszont a 'Friendzone'-ba behúzzák az illetőt.. jellemző...
3/17 anonim válasza:
a legtöbb kapcsolatom így alakult ki... elsőre egyik pasim se jött be, meg is próbáltam lerázni őket, de a személyiségükkel el tudtak bűvölni egy nap alatt...érdekes, hogy onnantól kezdve valahogy minden nappal helyesebbnek tűntek és a végére olvadtam tőlük :)
23/L
4/17 anonim válasza:
Nekem épp egy olyan srác tetszik, aki külsőre az elején nem igazán jött be, de egyébként meg odavagyok érte, akkora karakter :D. És igen, néha a benső is meg tudja fogni az embert, ami később a külsőt is megszépíti.
5/17 anonim válasza:
nekem a barátom elsőre annyira nem jött be.. de a személyisége nagyon megfogott.. és minden nap egyre helyesebbnek látom.. és annyira aranyos :)) úgy szeretem.. már több mint egy éve együtt vagyunk :)
6/17 anonim válasza:
00:44 es vagyok, ja és először én is le akartam rázni :D még jó, hogy nem sikerült!! :D megtaláltam életem szerelmét !!! komolyan mondom nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle!!!!!!!!!!!! :D
7/17 anonim válasza:
Nem érdekel hogy néz ki....a belsője után találom meg a szépet a külsejében ami ugyebár mindenkinek van vagy egy szép szem, vagy egy szép mosoly....
8/17 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ha látom, hogy szeret és jól elvagyok vele, akkor napról napra jobban megtetszik. A végén meg már tökéletesnek látom. Szóval, ha valóban meg tud fogni az illető a jellemével akkor igenis adnék neki egy esélyt. A szépség úgy is múlandó :)
9/17 anonim válasza:
a ronda pasiknak nem lesz nője, ilyen egyszerű.
aki mást állít, az vagy hülye, vagy hazudik
10/17 anonim válasza:
Nem vagyok lány, de ők nem fogják leírni az igazságot.
1, "nem helyes": nem számít, az számít igényesen öltözködsz-e, ápolt vagy-e, van-e saját stílusod.
2, "jellemre szimpatikus": a nőknek maximum tényleg szimpatikus lehet ha kedveskedsz, szerénykedsz, jófejkedsz. szexuális vágyat nem kelt. magabiztosság, önbizalom, humorérzék, dominancia. ez kell, ez bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!