Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőm? Miért vagyok kétségek között?
Egy csomó lány azt írja a képeim láttán, hogy olyan helyes, aranyos srác vagyok. Volt, aki már azt is írta, hogy a képeimet látva nem is hiszi el, hogy még szűz vagyok és sosem volt barátnőm.
Akkor mégis miért van az, hogy élőben rondának, vesztesnek érzem magam és nem merek lányoknál vagy ha nagy nehezen mégis odamegyek lányokhoz nem érzem azt, hogy bejönnék nekik és többnyire a van barátom szöveggel lekoptatnak vagy pedig egyszer egy lány akinél próbálkoztam azt mondta, hogy csúnya vagyok, nagy orrom van és lekoptatott. Akkor most mégis mi az igazság?
Tetszem én a lányoknak külsőre vagy sem?
Mert eddig úgy tűnt képeim alapján neten sok lánynak bejövök, de élőben nem ezt kapom vissza és nem is érzem magam egy helyes, aranyos, szerethető srácnak az az igazság.
A orrommal sosem voltam megelégedve, nagy és fura alakja van.
a drága lány barátaid ismerőseid szerintem nagyon kedvesek hozzád és véletlenül sem bántanának meg téged! ÉS azért tartanak cukinak! :)
De persze lehet h tévedek...
Tegyél ide KÉPET, vagy küldj privátban.
Itt majd megmondjuk az igazat :D
Már megvolt, épp itt is mondták egy csomóan pár régebbi kérdésemnél egy tucat embernek elküldtem egy másiknál még egy tucatnak, még olyan lánynak is bejöttem, akinek csak úgy küldtem képet és magától írta, hogy
*-* de cuki vagy! merre laksz? sötöbö. Egyből érdeklődött, előtte meg tök flegma volt, hogy itt csak csúnya srácok vannak biztosan. A kép után bezzeg máris kedvesebb lett velem. Na mindegy ez csak egy példa a sok közül, de facebookon is rám írnak lányok, hogy helyes vagyok, szeretne megismerni,csak én távkapcsolatokkal nem foglalkozom.
Na meg élőben nem ez jön le, itt neten bejövök sok lánynak nem nagy cucc, már unalmas, de élőben is jó lenne már ezt visszakapni.
Bár időnként szemezek lányokkal buszon, buszmegállóban. Látom mintha egy-kettő zavarban lenne a közelemben, de ezek nem egyértelmű jelek, hogy bejövök nekik vagy sem.
A lányok nem értenek a jelek leadásához élőben. Vagy tényleg ronda vagyok és nem jövök be egynek sem azért nem rohamoznak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!