Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs barátnőm? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnőm? Miért vagyok kétségek között?

Figyelt kérdés

Egy csomó lány azt írja a képeim láttán, hogy olyan helyes, aranyos srác vagyok. Volt, aki már azt is írta, hogy a képeimet látva nem is hiszi el, hogy még szűz vagyok és sosem volt barátnőm.

Akkor mégis miért van az, hogy élőben rondának, vesztesnek érzem magam és nem merek lányoknál vagy ha nagy nehezen mégis odamegyek lányokhoz nem érzem azt, hogy bejönnék nekik és többnyire a van barátom szöveggel lekoptatnak vagy pedig egyszer egy lány akinél próbálkoztam azt mondta, hogy csúnya vagyok, nagy orrom van és lekoptatott. Akkor most mégis mi az igazság?

Tetszem én a lányoknak külsőre vagy sem?

Mert eddig úgy tűnt képeim alapján neten sok lánynak bejövök, de élőben nem ezt kapom vissza és nem is érzem magam egy helyes, aranyos, szerethető srácnak az az igazság.

A orrommal sosem voltam megelégedve, nagy és fura alakja van.

2012. ápr. 14. 23:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
B*szod, inkább örülnél annak, hogy rád írnak.
2012. ápr. 14. 23:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Na most lesz kép vagy nem? :D L/24
2012. ápr. 15. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
hol lenne?!?!?!...csak írogatja hogy szép meg minden de eközben lehet hogy valójában így néz ki [link]
2012. ápr. 15. 15:36
 14/17 anonim ***** válasza:

A, lehet hogy a lány ismerőseid kedvességből írnak rád

B, a képeken jobb beállításba vagy, jobbak a fényviszonyok, szval a képen jobbnak tűnsz

C, a környezetedben lévő lányoknak más az ízlésük, mint a netes barátnőidnek.

D, nem veled van a baj, a csajok várnak a szőke hercegre szép összegekkel a zsebében.

Amúgy ahogy azt már fent többen írták kép nélkül elég nehéz megmondani hogy tényleg jól nézel ki vagy sem, szval ha gondolod küldj egy képet privibe vagy ide a kérdéshez rakj ki egyet, hátha úgy okosabb leszel :)

2012. ápr. 23. 18:36
 15/17 tibike31 ***** válasza:
Szegyenlos vagy nem megy a csajozas legtobb fiu kezdeskor beszari nem mer szolni 1 szot a csajnak.
2012. ápr. 29. 23:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia léci nekem is küldj képet:)
2012. ápr. 29. 23:58
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem is küldj képet ,bár fiú vagyok de tudok mondani ötleteket min tudsz változtatni
2012. ápr. 30. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!