Kétségek között vagyok, talán tényleg terhes lennék?
Nem valószínű hogy terhes lennél. Mondjuk nem tudni mikor voltál utoljára pasival. Mert a hímivarsejt 3 nap után kezd megtermékenyülni, és valószínű, utána már éreznéd a hányingert, ilyeneket.
De nem hiszem, hogy van okod aggódni. :)
Szerintem is simán lehetsz terhes! Nekem egyetlen egyszer sem volt hányingerem. A mellem nem feszült, hanem úgy ahogy Te is írtad, két oldalt fájt, de az már a nem várt előtt napokkal. A mellbimbóm meg kb. félidőben kezdett el besötétedni!
Most ismét babát szeretnénk! Mára nem várom és megint fájnak a melleim két oldalt (ami mensinél nekem sosem szokott). Nekem sincs itthon tesztem, úgyhogy holnap együtt tesztelünk!!!! :)
Szorítok Neked!
igen akkor is fájt a mensi elött de azota is fáj.
Holnap kiderül.Szorítok neked.
Hű, első ez egy érdekes hozzászólás volt: a tünetek a beágyazódás, és nem a megtermékenyítés után jelentkeznek (peteérés + 10-12 nap), és a hímivarsejtek 3 napig életképesek, nem annyi idő után termékenyülnek meg (mivel ők meg sem termékenyülnek) :). Nem rosszindulatúan írom mindezt, pusztán jó, ha ezzel tisztában van az ember lánya.
Természetesen lehetsz terhes, a tünetek mindenkinél máshogy jelentkeznek.
Lehetsz terhes. A tünetek egyénenként, sőt terhességenként eltérnek. Nekem sem mellfeszülés, sem bimbó elszíneződés nem volt ilyen korán, és a hányinger is kb. 6 hetesen (az 2 hetes késés)kezdődött. Holnap akkor vegyél tesztet, már tuti pozitív lesz, ha terhes vagy.
Az első válaszoló meg nagyon el van tájolva, ennyi butaságot írni 3 sorban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!