Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétségek között vagyok, talán...

Kétségek között vagyok, talán tényleg terhes lennék?

Figyelt kérdés
Tegnap már írtam ma az 5 nap hogy nem jött meg,de ma már nincs mensi szerű görcsöm és csak a mellem 2 oldala fáj. Ez akkor nem terhesség?,mert mások mellfeszülésről beszélnek meg bimbo elszineződésről.Holnap tudok csak tesztelni mert nincs itthon teszt. Hányingerem sincs,semmi panaszom.
2012. márc. 18. 12:49
1 2
 1/12 anonim válasza:
3%

Nem valószínű hogy terhes lennél. Mondjuk nem tudni mikor voltál utoljára pasival. Mert a hímivarsejt 3 nap után kezd megtermékenyülni, és valószínű, utána már éreznéd a hányingert, ilyeneket.

De nem hiszem, hogy van okod aggódni. :)

2012. márc. 18. 13:04
 2/12 A kérdező kommentje:
azt nem tettem hozzá hogy 2 nappal ezelött minimális barnám volt és ennyi,azért nem vetettem el még a terhesség gondolatát.
2012. márc. 18. 13:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehetsz, az 5 nap késéssel már kimutatja a teszt ha veszel. Nem mindenkinek van ugyanolyan tünete, tény hogy nekem is fájt a mellem nagyon, de akkor is mikor nem voltam terhes, a bimbo meg egyáltalán nem szineződött el, úgyhogy ezért mondom, nem mindenkinek ugyanaz a tünete, ebből még lehet baba, a barnázás is jó jel:)
2012. márc. 18. 13:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is simán lehetsz terhes! Nekem egyetlen egyszer sem volt hányingerem. A mellem nem feszült, hanem úgy ahogy Te is írtad, két oldalt fájt, de az már a nem várt előtt napokkal. A mellbimbóm meg kb. félidőben kezdett el besötétedni!

Most ismét babát szeretnénk! Mára nem várom és megint fájnak a melleim két oldalt (ami mensinél nekem sosem szokott). Nekem sincs itthon tesztem, úgyhogy holnap együtt tesztelünk!!!! :)

Szorítok Neked!

2012. márc. 18. 14:04
 5/12 A kérdező kommentje:

igen akkor is fájt a mensi elött de azota is fáj.

Holnap kiderül.Szorítok neked.

2012. márc. 18. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát mivel késik a mensid és nem jött meg még, így persze hogy lehetsz terhes. Ilyenkor ez az első amire gondol az ember! Persze mástól is késhet, de drukkolok hogy az legyen amit szeretnél! A tünetek meg mindenkinél másak meg minden terhesség más és más, van olyan, akinek egyáltalán nincs semmi tünete.
2012. márc. 18. 15:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Hű, első ez egy érdekes hozzászólás volt: a tünetek a beágyazódás, és nem a megtermékenyítés után jelentkeznek (peteérés + 10-12 nap), és a hímivarsejtek 3 napig életképesek, nem annyi idő után termékenyülnek meg (mivel ők meg sem termékenyülnek) :). Nem rosszindulatúan írom mindezt, pusztán jó, ha ezzel tisztában van az ember lánya.

Természetesen lehetsz terhes, a tünetek mindenkinél máshogy jelentkeznek.

2012. márc. 18. 15:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes. A tünetek egyénenként, sőt terhességenként eltérnek. Nekem sem mellfeszülés, sem bimbó elszíneződés nem volt ilyen korán, és a hányinger is kb. 6 hetesen (az 2 hetes késés)kezdődött. Holnap akkor vegyél tesztet, már tuti pozitív lesz, ha terhes vagy.

Az első válaszoló meg nagyon el van tájolva, ennyi butaságot írni 3 sorban....

2012. márc. 18. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező! teszteltél?
2012. márc. 19. 18:37
 10/12 A kérdező kommentje:
szia igen pozitivat de félek nehogy még baj legyen. 2 tesztet csináltam azt mondták még ne éljem bele magam. mensi szerü görcseim vannak ez normális?
2012. márc. 19. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!