Terhes lennék?
Figyelt kérdés
március 7 én megkellett volna jönnie és tegnap meg tegnap elött este is hányingerem volt kivántam az édességet a rágcsállnivalót stb és ma délbe mértem meg a hőmet és 37.1 C volt a mult honapban is késett 2 napot de akkor nem volt hányingerem ez a terhesség jele volna?2012. márc. 9. 12:06
1/10 anonim válasza:
Akár terhesség jele is lehet, de egyáltalán nem biztos. Én a helyedben hétfő reggel csinálnék egy tesztet, ha a hétvégén sem jön meg. Lehet, hogy csak késik pár napot.
2/10 anonim válasza:
pár nap múlva egy teszt többet tud "mondani"
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. márc. 9. 12:12
5/10 A kérdező kommentje:
én nem szeretnék mert már van de a párom igen
2012. márc. 9. 12:33
6/10 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz. Még csak 2napja késik neked. Vegyél legalább 2db tesztet a biztonság kedvéért mert eltérő lehet az eredmény. Ha meg orvosnál döntesz várj még legalább még 1 hetet mer akkor sem biztos hogy mutat valamit az ultrahang.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2012. márc. 9. 12:43
8/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem is 7-én kellett volna megjönnie, de még semmi!
Én reggel mérem a hőmet, napok óta 36,9, ma is ennyi volt.
Semmi tünetem nincs, korábban voltak mensis görcsök és szurkálás, de pár napja az is elmúlt.
Hétfőn csinálok tesztet, ha addig nem jön meg.
Neked is ezt javaslom.
Mi szeretnénk már kis tesót, két hónapja próbálkozunk.
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen és sok sikert a kistesohoz :)
2012. márc. 9. 12:48
10/10 anonim válasza:
Tesztelj, és akkor minden kiderül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!