Terhes lennék, vagy csak három napja meg akar jönni?
Figyelt kérdés
Csütörtökre vártam, pontosak a ciklusaim 27-28 naposak. Kiszámoltam a peteérést és se aznap se rá két napig nem voltunk együtt férjemmel, csak a harmadikon, megszakítással. Nem tervezünk most harmadik babát, de nem vetetnék el egyet se. No, csütörtökön meg akar jönni érzésem volt meg tegnap meg ma egyre többet. mellem feszül,de szoptatok keveset még. Puffadok néha meg fájdogál a derekam. Lehetek terhes? Vagy a menszesz előtti jellegzetes nyilalások tarthatnak napokig mensi előtt?2012. febr. 18. 14:18
1/6 anonim válasza:
én csinálnék egy tesztet. A megszakítás nem a legbiztonságosabb, persze van akinél bejön.
2/6 anonim válasza:
Ha már késik, miért nem tesztelsz?
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Gondoljátok már kimutatná a teszt?
2012. febr. 18. 17:23
4/6 anonim válasza:
Második vagyok. Ha késik, akkor elvileg már az elmaradt mensi napján ki kell mutatnia. Ha kései peteérésed volt, akkor rá néhány napra. Már három napja késik nálad, úgyhogy elvileg már simán főleg, ha még azt is tudod, mikor volt az ovud. Ha az ovu legalább 12 nappal ezelőtt volt, akkor már simán kimutathatja.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Negatív lett a teszt. Ha 3 napig nem jön, újra tesztelek.
2012. febr. 18. 21:23
6/6 A kérdező kommentje:
Megjött.
2012. febr. 20. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!