Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges mégis terhes lennék?

Lehetséges mégis terhes lennék?

Figyelt kérdés

2 napja úgy érzem, mintha mozogna valaki odabent, pont úgy mikor az első babámmal voltam terhes és megmozdult. Menstruációm van, de pár hónapja volt 2 nagyon halvány + tesztem( bár lehet csak szellemcsíkos volt).

Vagy csak bélmozgást érzek?

2012. jan. 17. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
elmentél dokihoz a pozitív tesztek után? Miért gondolod, hogy nem vagy terhes? Simán lehetsz, nem Te lennél az első, aki menstruál terhesség alatt. Sürgősen orvost javasolok!
2012. jan. 17. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kellene menned, vagy tesztet csinálnod!
2012. jan. 17. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben holnap reggel csinálnék egy tesztet. Ha terhes vagy akkor erős pozitívnak kell lennie. De mivel a tesztek nem mindig 100%-ig megbízhatóak, bármit mutatna a teszt, ha negatívat, én akkor is elmennék dokihoz. A teszt csak irányadó lenne.
2012. jan. 17. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nagyon kicsi rá az esély, de én azért mindenképp orvoshoz mennék, a lehető leghamarabb, sosem lehet tudni!
2012. jan. 17. 14:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tesztelni most nem tudok, mert tegnap megjött.
2012. jan. 17. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A teszt nem függ össze a menstruációval. Más lyukból jön a vizelet, úgyhogy ha beteszel egy tampont, simán kapsz vérmentes vizeletet!
2012. jan. 17. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!